Х
Ханзо
Гостин
Клик Аборт.
Да, и тоа што кажа Корун...
Да, и тоа што кажа Корун...
Ми треба помош и совети за тоа као да се откажам од цигари... ако знаете нешо поише пишете. Или пак као некој ваш близок се откажал ?! Сум пробуел на 100 начини и не ми успева. Стално у друштво иам некој тежок пушач и тоа не ми дава да проужам ,,здраво,,:wink: Постнете некое клипче, слика, к**ци палци да ми се отвори глаата :wink: фала однапред .
Маш, вистински, со големо Ш на крајЈас пушев 15 години и едно сабајле решив дека е доста. Последните две кутии цигари ги оставив на полица и седеа таму некоја недела дур не појдоа в ѓубре.
Од тогаш немам запалено (8-9 години) и веќе и заборавив како е да се држи цигара в рака.
Арно ама јас сум тип со карактер и воља, и кога нешто ќе наумам нема бегање. Така да ако си барем половина човек како мене, пробај го тој начин.
БИДИ МАШ !
Може и така, или притисни таб и замисли желба!(чиста вистина)Еден мој другар стисна „О“ и се Откажа од цигари (=
Aко си дудук, да.dobro napreduvam 3 den bez zaplaena cigara .... do koga??dali ke bide do ispitite ??![]()
Јас ги откажав пред 7-8 години по 15 години пушење.Браво за сите што сте откажале до сега!
Реков порано и денес потврдувам, ги частам сите кајганџии кои ќе ги откажат цигарите - ручек во ресторан по нивни избор.