Фудбалска пресметка помеѓу Кајганџии!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и сеа шо да праам да закажувам за у петок ????

Брат, прво и прво, треба да го известиме и прашаме Acid... Второ, кој потврди до сеа дека му одговара терминот?? Јас, ти, и...? Демијан? Shadow man? А богами познавајќи го Ливерпул фан...:)) Мислам, без навреда братче али, сигурно ќе доеш?:)

У сабота е океј, петок не одговара... Има луѓе на работа, факултет и тн.

Море јас ко шо не сум играл со месеци и ме лупаат тешки кризи... Би играл и на игралиштето на ЈБТ во сабота... It's up to us and only to us...

Брат, прво и прво, треба да го известиме и прашаме Acid... Второ, кој потврди до сеа дека му одговара терминот?? Јас, ти, и...? Демијан? Shadow man? А богами познавајќи го Ливерпул фан...:)) Мислам, без навреда братче али, сигурно ќе доеш?:)

Факинг геј :)))

Абе идам ја сигурно, само да не биде прерано, зашо спијам викендите до покасно .. И во недела од 12 до 2 имам час математика. :)))

Ова едно 423525 пати го имаме слушнато, така да...

Може во ЈБТ во 14:30?

Пријавени? :)

Бате Мац, знам шо е проблемот кај тебе .. Кога и да дојдам, јузерите тепаат, а ти не мрдаш на средината на теренот, па сеа сакаш да ме спречиш да дојдам со сите сили.:nesum:

Anywaaays, може да се игра, зашо да не. Само тапа е времево, стај околу 5, ко порано шо игравме ..

Абе ти дали си нормален? Во 5:30 се стемнува, ти сакаш во 5 да играме... :nesvest:
Март сме, ти текнува? И дај дојди овој пат, познат си по пување на форум :)

Викаш ќе се собереме, братче?

Да да јас мислам дека ќе се собереме ние да ги испегламе:):).Еве нека даде зелено светло Ацид и ние ќе напраиме едно тимче.За викендов може?

Да да јас мислам дека ќе се собереме ние да ги испегламе:):).Еве нека даде зелено светло Ацид и ние ќе напраиме едно тимче.За викендов може?

Има зелено светло, сабота, 14:30, ЈБТ ..

Ама дали ќе биде слободно игралиштето?Знам на ЈБТ и Корчагин има доста што играат за викенди

Ај по огромна моја пауза мало фудбал. Се пријавувам за сабота :)

:pos2::pos2: тешко договор да падне...кажав,ако фалат играчи пишете ПП, и ја ке ја глеам темава....може и резерви а???:vozbud:

Ако фалат играчи,идам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom