Јас сум од иднината

• Креатор на темата Креатор на темата Rono Tenkievski
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Си напишал дека идеш од шо знам која година за некој си документи од аце бараш а од каде ( град ) не кажа

Ne barav da veruvate vo mene, znam deka se sokantni vesti za vas, i znam deka ke go najdevte Paradoxot.

Треба да ја земеме црвената пипула , за да го откриеме одговорот , не ? И да го следиме белиот зајак , не ?

Роно може ли да ми кажиш кој градови ги има во Македонија во 2036?

Ај што не ми одговори за аболицијата не ми одговори, туку... кажи ми дали Амди Бајрам ќе стане претседател на Македонија? Или градоначалник на Крос/моторсајкл таун?

da, jas sum od Cross-Town (krstov-grad), vase segasno Skopje...

Најде тоа што бараш ? or you need some help

Momentalno zadolzitelen e amgliskiot jazik bidejki Makedonija e vo Amerikanskiot del od svetot. Lugeto koi ja preziveaa vojnata pocnaa da ziveat se poblisku eden do drug poradi radiacionite faktori. Zivotot e skoncentriran kon familijata a potoa opstestvoto. Jas nemozam da se zamislam ako sum odalecen nekolku stotici kilometri od moite roditeli. Nema golemi industriski objekti koi proizveduvaat beskorisni proizvodi...

P.S. doznav za kajgana i drugite webstranici odkako dojdov tuka, 12 Avgust, 2008

Американски дел ? лол

Колку држави има светот :) 2 ?

Му ги знаеш претходните имиња на градовите.Или барем да ми кажиш каде се наоѓат?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom