Јас сум од иднината

• Креатор на темата Креатор на темата Rono Tenkievski
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не не. Знам дека иам температура и дека пиев апчиња ама сигурен сум дека не халуцинирам и сум сведок на твоите глупости. Иначе коа ке се кажиш у 5ка немој да забораиш на шоферот да му каеш:чичко може до претпоследна или до Адинг. Ако не те пушти у наредна 5ка од позади шверц. а ако те фати контрола е тоаш ке переш автобуси.

А дозволено ти е да го менуваш минатото?

Епа што бараш ко така да спасуваш артефакти од времето на Александар Македонски, пишано е со временската линија од наше време во 2016 да се уништат.

Лажиш?

Ете видиш од толку ремет забораив да прашам нешто многу важно...во овој момент како пишуваш на кајгана,лаптоп,домашен компјутер, hi-tech направа....него остај заебанцииве дај да ни дадеш некоја врвна технологија,па Македонија да стане империја,некој laser-gun нешто интересно-скокотливо,кој ги ебе тие у 2036....ние сме иднината....

Дај бе ајде не се праете мангупи ““иди си досаден си’’ “не си интересен ’’ итн.Прашувајте го човекот фино си одговара,мене баш ми е интересно добри одговори дава. :)

а могуче и да е некој киборг јбг не ми текна на тоа до сеа

А ако моеш да се враќаш со времето шо не си се вратил едно 1000 години наназад да земеш тазе докази за Аце?

Ете видиш од толку ремет забораив да прашам нешто многу важно...во овој момент како пишуваш на кајгана,лаптоп,домашен компјутер, hi-tech направа....него остај заебанцииве дај да ни дадеш некоја врвна технологија,па Македонија да стане империја,некој laser-gun нешто интересно-скокотливо,кој ги ебе тие у 2036....ние сме иднината....

Pa nie sme imperija vo 2036, del od Amerika? Aftonomna oblast

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom