Фан Клуб: Фулам

• Креатор на темата Креатор на темата Феномен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Фулам е фудбалски клуб од Лондон Англија основан е 1879 игра на стадионот Кревен Котиџ(со капацитет од 30,500) тренер му е Рој Хадсон
Оваа сезона Фулам направи тим за респект на чело со Едни Џонсон,Боби Замора,Колинс Џон,Золтан Гера,Марк Шварцер,Сеол Ки,Еди Џонсон и за крај кралот Џими Булард:pipi:
Се надевам дека оваа сезона ќе се покажат во право светло и ќе распукаат све живо и диво:vozbud:

Имаат добар тим, но не мислам дека ќе завршат под 15то место.

Инаку, тренер им е Рој Хоџсон, а не Хадсон. :):smir:

Najiskreno bez da lazam od Anglija navivam za Fulam, bidejki koga pocna sezonata polani bese toa koga ja imav na lifce gledajki mnogu mi se dopadna nivnata igra posobeno igracot JOHN sega neznam dali igra tamu ali mislam deka imat dobar tim i da se nadevame nad 10 meesto da se. Pozdrav

Najiskreno bez da lazam od Anglija navivam za Fulam, bidejki koga pocna sezonata polani bese toa koga ja imav na lifce gledajki mnogu mi se dopadna nivnata igra posobeno igracot JOHN sega neznam dali igra tamu ali mislam deka imat dobar tim i da se nadevame nad 10 meesto da se. Pozdrav
На Колинс мислиш?
Ако мислиш на него он е одличен и има само 22 години
Инаку оваа сезона во Англија сум за Фулам,Тотенхем,Хул Сити,Астон Вила и Њу Касл

Fulam 1-0 Arsenal :pos2:
Bravo za de4kive zveroi se.
На Колинс мислиш?
Инаку оваа сезона во Англија сум за Фулам,Тотенхем,Хул Сити,Астон Вила и Њу Касл
Da! :helou:

Znaci mnooooooooogu keef mi narpaija vcera protiv malive deca od Emirates. Sosema zasluzeno si pobedija, Sekoja Im Cest ... !!!* :wink:

P.S. : Ovaa sezona ocekuvam daleku podobra igra, a voedno i podobar plasman na tabelata od niv vo odnos na lani.

Znaci mnooooooooogu keef mi narpaija vcera protiv malive deca od Emirates. Sosema zasluzeno si pobedija, Sekoja Im Cest ... !!!* :wink:

P.S. : Ovaa sezona ocekuvam daleku podobra igra, a voedno i podobar plasman na tabelata od niv vo odnos na lani.
Над 10то место богами и до 5то.
Ништо чудно.:nesvest::wink:

Премногу ме изненадија со победата над Арсенал, мило ми е за Фулам, очекував да се борат за опстанок, ама како изгледа ќе бидат погоре.

На Колинс мислиш?

Au mnogu be fenomen pa ti skoro za pola liga navivas
pozz

Au mnogu be fenomen pa ti skoro za pola liga navivas
pozz
Шо имаш ти против за кој навива он или кој ги симпатизира или сега неможеш да се зовземиш дека арсенал загуби од фулам.:helou:

На натпреварот минатиот викенд против Портсмут голманот на Фулам Марк Шварцер имаше 10 одбрани и тоа кажува каков голман е :zver::zver:
Во моментот играат натпревар против Виган и водат со 1-0 со голот на Едни Џонсон,полека се враќа во старата форма и се надевам дека веќе нема да се повредува а тоа значи дека ќе биде еден од најдобрите напаѓачи во Англија:zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom