Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
леле што е работава денес,не 100% 1000% се слагам со твојов пост истово сакав да го напишам и јас хехе,1. ме нервираат кога не се директни...ќе ти каже нешто а ти треба да си толкуваш значење...
2. ме нервира што си чекаат некој да ги “збрка“, тргни ма и ти малце у акција...што мислиш нас лесно ни е??
3. ме нервира кога се собрани цела група и озборуваат некого, и се газат од смеење на глас...giggles!!
4. и најмногу од се, што никогаш незнаат што сакаат...ако успеат да освојат дечко, и се погодило тоа да биде лесно, одма ќе го откачат, ќе бараат појак противник...и на крај пак кај првиот...
леле што е работава денес,не 100% 1000% се слагам со твојов пост истово сакав да го напишам и јас хехе,
само да дополнам,многу ме нервира кога ќе ми каже некоја пијам бе пијам ама мене не ме фаќа??и или коа ќе каже некоја двоцифрена бројка на испиени пијачки кај што излегла а се тоа се случило кога никој не бил присутен од друштвото