Што ве нервира кај спротивниот пол?

• Креатор на темата Креатор на темата GoD.HateUSaLL
  • Време на започнување Време на започнување
ме нервира кога ќе се облечат глупо и кога се караат за глупости

Најмногу од се што може да ме одврати од женска особа е ненегувана и несредена коса. Не знам зш, секогаш тоа ми паѓа прво в очи и пресудно е за понатамошниот интерес. :wink:

Мене највише ме нервира кај девојките што секогаш очекуваат ние машките да носиме кондоми и ако недај боже се деси нешто без кондом и остане трудна, тогаш ние сме криви дека не сме носеле заштита, ко у трафика или аптека да не им прадаваат на девојки. А срамота е што изговорите им се бедни од типот : ти си машко треба да си носиш, страм ми е да купам.... Иронично е кога ќе се утепаш да бараш кондоми у 3 саат сабајле ( пошто несака без кондом ), после секс ти врти муабет као демек колку поубаво и е кога го прави тоа без него. Е ај сеа нека им најде некој НЗС или НЗД па нека не се нервира и нека не му смета. Со еден збор тоа се жените, немоеш со нив тешко тебе без нив и со секако си крив... ЈБГ:toe:

..ме нервира кога ТОЈ мисли е нешто недостижно и без причини ќе ги дигне акциете(обично ова е кај оние кои се богати..кола..пари..мама/тато се на висока функција) се извинуам = ) ако некого навредив..али така е :toe:
или пак кога ТОЈ е претерано љубоморен...на својата девојка не и дозволуа да погледне никој друг..да не се поздравуа со машко(имам видено повеќе вакви ситуации..затоа спомнав) :vozbud::vozbud: грозно...
или кога ТОј мисли дека вреди повеќе од својата девојка ....лошо

- Ме нервира тоа што двата пола комуницираат на различен начин. Мажите се директни, а жените имаат и sub-реченица вградена во обичната реченица. Најчесто sub-реченицата е тоа што всушност сакале да го кажат.

- Ме нервира тоа што жените уште се нервираат за праисториски феномен на машка доминација. Демек 21 век било, па сега работите се изменети.

- Ме нервира тоа што очекуваат многу работи од мажот (поточно кажано СЕ) и мислат дека треба ние да бидеме способни се да завршиме.

- Ме нервира феминизам (и шовинизам ама тоа во друга тема).

- А да, ме нервира и сестра ми.

Толку за сега.

ме нервира што понекогаш ненормално се љубоморни и изиграваат детективи

toa sto se oblekla ko drolja a saka da ja tretiram kako licnost.

Што свите са фоке без исклучоци !!!

me nerviraat napumpani ego gusketini, sho mama i tato doma im rekle...(u nedostatok na sinovi)

"sine, ubava si mnogu si pametna"

me nerviraat, zenishta zlobni takonazvani veshtici, sho od koa im go spopikal nekoj zdravo, gi tretiraat drugite mashki kao balkanci-machomeni

me nerviraat, zenishta-podrgupa "ochajni domakici", sho sakaat da flertujat na rabota, i se praat sposobni a neznaat da parkiraat kola na parking

me nerviraat smrdli, sho koa ke gi odbiesh za seks, ke probaat da te unishtat naskroz sve

me nerviraat shmizletini ili fuksi, sho gi shetaat dechkite nivni po 3 meseca bez da im daat, a na strana se kovat so postari vuci

me nerviraat droljite orospiite kurvetinite i profuknjachite, sho ne se za po doma, a taka dobro znaat da se zabavuvaat...

ostanatite gi cenam...dlaboko gi pochituvam...navistina...da:smir:

желбата да бидат повеќе од другари(ки), for god sake... what's wrong with friendship?

kaj sprotivniot pol me nervira ponekad sto moram da gi lazam, a nejkam pa podobro nema da im laskam, nego nesto da dobijam.posle, koga se pravat pametni zatoa sto znaat jazici a zborat kitnjasto bez nikakva poenta.Potoa, koga se oblekuvaat razgoleno a sakaat da gi tretiram ko licnost, a ustvari implicite ti vika jas sum spremna i najnakraj sto se ebat so sekakvi starci za pari a koga ke im kazes nesto ti vikaat star si, ustvari nemas pari, toa e.

me nerviraat ljubomorni zenki, koi ko da ne znaat deka toa sto go imaat onie go ima sekoja druga samo malku poinaku.

Неизбежниот факт што за да ти привлече внимание, се средува како да е Принцезата од Монако, носи најзаводвили парфеми и облека и косата увек и сјае, а кога ќе се фатите со тек на време си се опушта, облеки ала Дајте Музика и таканатака.

И кога ќе раскинеш, после две недели, пак истиот филм, 3 пати поубава од тоа што била пред да раскинете. Јбг, друг грев треба да гризе јадица.

Иначе се друго е ок.

1. ме нервираат кога не се директни...ќе ти каже нешто а ти треба да си толкуваш значење...
2. ме нервира што си чекаат некој да ги “збрка“, тргни ма и ти малце у акција...што мислиш нас лесно ни е??
3. ме нервира кога се собрани цела група и озборуваат некого, и се газат од смеење на глас...giggles!!
4. и најмногу од се, што никогаш незнаат што сакаат...ако успеат да освојат дечко, и се погодило тоа да биде лесно, одма ќе го откачат, ќе бараат појак противник...и на крај пак кај првиот...

1. ме нервираат кога не се директни...ќе ти каже нешто а ти треба да си толкуваш значење...
2. ме нервира што си чекаат некој да ги “збрка“, тргни ма и ти малце у акција...што мислиш нас лесно ни е??
3. ме нервира кога се собрани цела група и озборуваат некого, и се газат од смеење на глас...giggles!!
4. и најмногу од се, што никогаш незнаат што сакаат...ако успеат да освојат дечко, и се погодило тоа да биде лесно, одма ќе го откачат, ќе бараат појак противник...и на крај пак кај првиот...
леле што е работава денес,не 100% 1000% се слагам со твојов пост истово сакав да го напишам и јас хехе,
само да дополнам,многу ме нервира кога ќе ми каже некоја пијам бе пијам ама мене не ме фаќа??:toe:и или коа ќе каже некоја двоцифрена бројка на испиени пијачки кај што излегла а се тоа се случило кога никој не бил присутен од друштвото

леле што е работава денес,не 100% 1000% се слагам со твојов пост истово сакав да го напишам и јас хехе,
само да дополнам,многу ме нервира кога ќе ми каже некоја пијам бе пијам ама мене не ме фаќа??:toe:и или коа ќе каже некоја двоцифрена бројка на испиени пијачки кај што излегла а се тоа се случило кога никој не бил присутен од друштвото

А бе се случува тоа, ама верувај имам една познаничка со која излегував пред година - две и сите машки ги натпиваше.
Сите ќе се начукаат, она уште пие и ништо не и беше. Нит се клатеше, нит повраќаше, само играше и се смееше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom