Кајгана (battle.net) клан

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.359
Поени од реакции
2.253
Локација
Струмица
Овде, сакамда дискутираме за клан на б.нет ајде ако има кандидати да напраиме на б.нет клан па таму да ги дробиме не мора само дота, може и обично играње ова градењето, ако сакате кој има кандидати за клан на бател нет тука, нека се пријавуват па ке праиме минумум 10 души за почеток треба
:helou:

Важи, ама ако му кажам на Даниел оти му го украде името ќе јадеш ип бан : )

Таму е романија, тука е Македонија сосема друго, нема веза ми се свиѓа многу, а каде ке ме банира овде на форум, или на б.нет на б.нет не му крадам името, така да ... Значи ти си доброволец досега имаме двајца
Јас и Потато, очекуваме до 10 доброволци и одиме.

јас јас...Pick me Pick me...на кој канал ќе треба да се чекаме...?

Значи тројца досега, ајмо да има 10 минум треба и одиме на б.нет ке праиме клан кгн и после ке играме што сакате.
1.Xfire
2.Potato
3.statusQuO

Бравос, 4творица досега, ајдееееееееее уште 6 души :vozbud::vozbud:

ќе го викнам еден другар WillinWon...можда го знаеш он вика као нешто те знае...он би сакал...ајде уште 5 душиии....

И јас имам еден другар не е рег, на форум и он се согласил значи уште 4рица ???
1.Xfire
2.Potato
3.StatusQuO
4.WillinWon
5.ZeroStyle
6.MkD[Rylz]

Уште 4рица!? ајмо

Ако ми е наместен б.нетот,ќе влезам за да се регистирам и јас,за кворум,ама не планирам на б.нет да играм.

Ретко,ако ептен ви фали играч :)

Ако ми е наместен б.нетот,ќе влезам за да се регистирам и јас,за кворум,ама не планирам на б.нет да играм.

Ретко,ако ептен ви фали играч :)
Ако, само барем да наприме кланчето после ке га договораме за игри и така натаму, значи мац не е сигурен баш ..
1.Xfire
2.Potato
3.StatusQuO
4.WillinWon
5.ZeroStyle
6.MkD[Rylz]
7.GeGo

1.Xfire
2.Potato
3.StatusQuO
4.WillinWon
5.ZeroStyle
6.MkD[Rylz]
7.GeGo
8.Shorty

+2 Ајде.:vozbud:

и стварно дај да одредиме име на кланот и канал на кој ќе се наоѓаме...уствари мора на некој канал различен од тие постоечките да се стаиме за да може да се напраи клан...

Xfure адниме на б.нет, никот ми е statusQuO ...запази големи мали....само Q и O се caps...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom