Metal Shop - Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Каде поточно?
Ако знаеш Депортиво кај беше , одма до тоа , карши Time Out обложувалницата . Малце забутана е уличката , името на шопот е Maximum Rock`n`Roll Shop и имало интересни ствари , иако сум буквално на 2 минути од него немам влезено .

Ако имат постер од The Dark Side Of The Moon или нешо слично од Pink Floyd, ве молам да ме обавестите.

Ако имат постер од The Dark Side Of The Moon или нешо слично од Pink Floyd, ве молам да ме обавестите.
Dark Side of the Moon постери имаш и во Југотон, само незнам дали беа 150 или 200 денари.

Dark Side of the Moon постери имаш и во Југотон, само незнам дали беа 150 или 200 денари.
Бев пред некоја недела побарав, ама немаше. Имаше само од PULSE постери и 200 денари мислам беа.

Богами скапо е во тој шопот у Лептокарија, будалата ми побара 1500 денари за The Invaluable Darkness DVD изданието на Dimmu Borgir, во него има 2 DVD CD-a и едно аудио CD. И плус да сум почекал едно 2-3 недели време. А златен торент :) сеа 14 гига е али јбг, поарно 14 гига него 1500 ден.

Да не сте виделе некаде постери од Ramones или Sex Pistols освен во продавницата во Лептокарија, видов таму ама не ми се свиѓаа не беа нешто многу добри.

Kaj e de toj shopot vo Leptokarija nikako ne mi padnal vo oci :toe:

Ме занима кај да си зеам Соулфлај маичка? Викате има у influence? o.0"

Дали има во тој шопот (не како што ги нарекуваме тие во моето подрачје) док мартинс?

Има , треба да си нарачаш и да остаиш капар, ако имаш среќа за месец два ти ги носат. :)

Има нешто од ГНР во двете продавници маици,дуксови...???

Продаваат негде налепници и прешивки?

Се наоѓа по нешто.. Мајци има, али веројатно ќе најдеш само со логото со кругот или евентуално со крстот. Друго ефтино... За дуксеви, лабаво, али може да си нарачаш, праат и по нарачка у Influence, само шо мислам дека така е поскапо. Искрено, ако ти е за мајца или дукс не се исплати да земеш од тамо, прилично е скапо, а се наоѓа и на други места...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom