F
FilipMacedon
Гостин
А со ова твое понашање претпоставувам дека или си некој Изрод или не си од Македонска националност
Ги собирам политичарите на средба у парламент ама цел состав од почеток до сега..... и го палам парламентот СИТЕ СЕ КРИВИ ШТО ДОЈДОВМЕ НА ОВА ДЕРЕЏЕ ДА СЕ ЗБОРУВА ЗА ВАКВА ГЛУПОСТ
А еве да речеме си дошол од зад Карпатите?Тој кој мисли што после менување на име,тој кој тврди дека сите Македонци дошле од Карпати,тој е немакедонец и изрод,и не не прави будали,секакви финти и механизми на пропаганди ги научивме:helou:
Ne znam zosto imate tolku golema panika. Neli denesnata "Makedonija" e produkt na Tito i komunizmot. Cello ovaa historia se desavase poslednite 20-30 godini. Od kaj sega vie zemate pravo da koristite neko ime so ima historia poveke od 1000 god. Ako vie ne znaete historia i geografia ima mnogu naci sto ja znat mnogu dobro historiata i geografiata. Imate ist jazik kako srbite, bugarite, Rusite (Kako sega vie Makedonci). Nemojte vaka, treba logika da upotrebite malce.
PS. Kako idat rabotite posle nekoi 10 god od vas nema da ima nikoj, nekoj u Bugarija, nekoj u srbija. Zato ne bidete panicari gledajte tivko da zemate sto poskoro nekoj bugarski pasos i da zivete kako treba ne kako sto vie zivete. Koj saka vi smeni nesto. ]
Ednas zname, ednas ustav, ednas sto znam a sega i imeto.
sramota
Грците са православни. Со них ке се обединиме?najubo spored mene bi bilo da se obedinime site pravoslavni drzavi i da si pomagame megusebe samo togas bi ile jaki