Репрезентативно деколте :)

• Креатор на темата Креатор на темата Ganimed
  • Време на започнување Време на започнување

Ganimed

La Petite Seduction
Член од
18 јули 2008
Мислења
303
Поени од реакции
18
za mashkite

kolku mislite deka dekolteto e presudno za izgledot na curite

za zenskite

dali ste zadovolni od vasheto dekolte i ako ne ste, dali bi se odluchile da go napravite "reprezentativno"

PS.molba do moderatorot, da ne ja brishe temava, temata e realna i pouchna, i e kako nekoi drugi od podforumov temi

ve molam bez kompleksi, ne mi e namerata da omalovazam nekogo, posho i ne poznavam nikogo

blagodaram

bidete iskreni ko sho ste lepi:smir:

Не ти ја џитнаа еднаш темава во канта? Мислам - кој не сака добро пополнето деколте?

Модераторот нека одлучи дали темава ќе опстои, или ќе заврши како претходната.

Во ред,нека остане темава сега за сега,може ќе се равие дискусија.

Сепак,доколку зафати сериџиски карактер,ќе биде упатена онаму каде што и претходно заврши претходната!::smir:

Aбе секој сака. Ама колку е пресудно? Или во превод - што ако е даска? :)

pa ima nachin za toa, zatoa i gi prashuem, dal bi se odluchile na korektivna...

mislam nek si kazat be i momcive, dal sakaat bitno li e, ne li e, whatever, samo nema da ima seiri vajda do tolku, posho se znae kako vrakaat curive za toa...hahahahha

обожавам да зјапам во деколте
шо подлабоко тоа подобро
инаку, јас не носам деколтеа:pos2:

Нормално дека сакам добро деколте, ама далеку од тоа дека е пресудно. Најдобро е од се по малце да си има:)
Сепак најдобро кажано (инаку позајмено од потпис на Бушав:)) Жена без цицки е како подрум без ајвар.
:pos2: Па сеа кој не јаде ајвар нека си каже друго

eve primer eden

kaj sho sum u zgradava ima edno devojche, nekoja studentka e od Venecuela e, devojchevo hmmmmm, ne deka beshe chudna nego koa ke ja sretnesh u lift i ke ja prashash bilo sho kao sramezliva nekako mi beshe, kao so nedostatok na samodoverba nekako, a vaka brate mili bonbonche-se ima na nejze i se na mesto e, arno ama u profil slabo zaklanjashe pogled so senkite, nevermind...posle letovo, uletue ona u lift ednashka, i sho da vidam, woooow taman pogled, i sea normalno...koa ke vidite takva promena fizichka i ke se iznenadite prijatno de, bashka pricha sea lomoti-nemoesh da ja sopresh, more se shali more se smeshka, navistina promena kompletna-ko na defile e sea na Olimpijada nekoja...epa toa

Мислам дека не е пресудно, ама ваљда дека сум девојка, да?
Ама што ако сум, знам што е убаво, а што не. Секогаш има девојки кои имаат добро деколте и знаат да се носат со него, па изгледаат топ. Има девојки и кои немаат баш некое деколте, но и со тој "недостаток" знаат да се носат и можат да изгледаат уште по топ. Има девојки кои имаат добро деколте, но не знаат што треба со него, па од прв поглед се одбивни дури и за гледање.
Милион примери, што не дозволуваат да изгенерализираме кое деколте е подобро и дали е се` до него.
Јас немам некое деколте баш, но не ми смета и не би го корегирала никогаш. Као ако тоа го направам, цел свет ќе биде мој ... не, не.:toe::pipi:

Сигурна сум дека на секој човек кој има два грама мозок,нема САМО деколтето да му биде пресудно доколку сака нормална и убава врска,туку ќе се потруди освен добро деколте,да најде и девојка која има малку мозок.

Јас сум си задоволна од своето,златна средина,таман ми е.
Не би му правела/додавала ништо,затоа што е баш такво какво што треба да биде.:)

vo vrska so temata, nesho pouchno da kazeme, vo prodazba se ortopedski prsluci, imashe mnogu mislenja deka e pozelno da se nosat za pravilno formiranje na gradite kaj zenite, pogotovo vo pomladite vozrasti,

inache ima i nekoi na koi sho i ne im treba granik, i taka da si gi ekspoziraat nema razlika, cvstti stegnati razdvoeni-kvalitetni de i pokraj toa sho ne im se mnogu golemi, toa se poshtue, pogotoo sho sea letno vreme ne mora da nosat pa da im se kuvaat na toplovo...nema veze produzite si so muabetot:smir:

vo vrska so temata, nesho pouchno da kazeme, vo prodazba se ortopedski prsluci, imashe mnogu mislenja deka e pozelno da se nosat za pravilno formiranje na gradite kaj zenite, pogotovo vo pomladite vozrasti,

inache ima i nekoi na koi sho i ne im treba granik, i taka da si gi ekspoziraat nema razlika, cvstti stegnati razdvoeni-kvalitetni de i pokraj toa sho ne im se mnogu golemi, toa se poshtue, pogotoo sho sea letno vreme ne mora da nosat pa da im se kuvaat na toplovo...nema veze produzite si so muabetot:smir:

Каква е функцијата на ортопедските прслучиња? Ги насочуваат, ги растат, ги обликуваат :vozbud:?
Јас не сум чула за ортопедски, али знам за наменски, оние што се продаваат по продавници и кои служат за одредени прилики и се корективни, ама само за кратко.
И додека го пишувам ова ми текна прашање: Што ќе направиш ако видиш дека твојата избраничка "лажела" за деколтето. Гледајќи ја изгледа топ, профил екстра баш по твои критериуми, навидум изгледа природно, али кога ќе се соблече и ги соблече и нив во истите можеш да уживаш само ако ги гледаш. :pos:
И што тогаш? Би било проблем да останеш понатаму во врска со девојката?

Пробајте излезите на прв состанок со деколте и после прашајте го типот што боја ми се очиве .... ако има приметено свака част :)

Да сакам девојки со деколте ама не е толку битно за мене ....

Јас сум си презадоволна од моето деколте :)) ама пак затоа голем дел од моите другарки кои имаат мали гради тоа им е доста голем комплекс, познавам личности кои во прслучињата ставаат сва и свашта само и само да изгледа поубаво од далеко(од памуци до чорапи :pos: ), така да верувам дека голем дел од женскиот свет да има можност би го промениле деколтето.

Да сме си искрени, појќе милувам добро пополнето деколте отколку добро пополнети фармерки. :back:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom