Огласи за цимер/ка

• Креатор на темата Креатор на темата elena2402
  • Време на започнување Време на започнување
мењавам цимер што крчи за цимерка што стенка.. :)

бараме цимер/ка стан позади седмица аеродром 50евра кирија доколку некој е заинтересиран нека пише во пошта.Поздрав

Barame dva cimerki za 2010/2011 vo sk (po moznost da se od bt ili pp ama i da se od dr grad neka pisat poraka) za veke najden stan kaj elektro fakultetot.Nie sme dve cimerki od Bitola a stanot e 180 evra.Zainteresirani-pisete mi pp ili na email: kate_bt21@live.com pozz:helou:

Бараме две (може и три) цимерки, за веќе најден смештај во Центар, кај МАНУ, заинтерсираните за подетални информации нека пишат ПП.

се бара цимерка за стан во ск кај нова железница( за другарка) веќе се 3 девојчиња се бара уште едно.... киријата е 250 евра по можност да биде од прилеп или битола девојчето:smir:

се бара цимерка за стан во ск кај нова железница( за другарка) веќе се 3 девојчиња се бара уште едно.... киријата е 250 евра по можност да биде од прилеп или битола девојчето:smir:
оваа киријата е за сите заедно да не дојде до забуна некоја :smir:

Двајца цимери сме бараме 2 цимери или цимерки може станот е во Карпош 2 спроти педагошки. Станот е супер со се што ти треба во него од кабелска до клима. Ако има заинтересирани пишејте

Барам смештај (стан ) ск..Киријата да не емногу скапа и по можност да се има соба (а не во дневна да спијам) и чупињата да се од битола или прилеп...ако има некој да бара уште една цимерка нека пиши порака побрзо..иначе да биди во близина на филолошки економски и правен

На некои да не им треба цимер? Не ми е проблем оддалечениста од факултетот. Навикнат сум да пешачам haha........битно ми е да најдам смештај.

Другар ми бара цимер/и за седење во стан(ако имаат најдено - супер). Само мора да има посебна соба, пошто учи на глас :)

Baram cimerki za vo Skopje, ja sum za na Praven so znaci i tie da se ili za na Praven, Filozofski, Filoloski, Ekonomski...

ako ne najde, pishi mi PP

--- надополнето ---

duri sum na muabetov! =) dve cimerki so vekje najden stan vo avtokomanda sme, barame treta,. site aberi na PP

Итно се бара цимерка

Се бара цимерка за стан во строг центар, кај рекорд.
Детали по приватна порака.

Вселување од 1-ви септември.

34518410636673250713503.jpg

dsc05972c.jpg

dsc05976k.jpg

dsc05985aa.jpg

dsc05990x.jpg

dsc05992z.jpg

Барам цимерка за стан во Карпош 2, сопствена соба, парно, 66 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom