Таблети за слабеење

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
хехе... имат едни али не се легални.. ги користет билдери за спремање за натпревар.. се прашвевте како может билдери од мрсни говеда за 2 месеци да се исушет ненормално.. дури кожата како хартија тенка да им је..

прам муабет за хард-кор апчиња за слабеење.. а за обични фет-брнери имат колку и да сакаш, но тие не се ефикасни колку шо ги прает дек се.. :wink:

Фала Богу не ми требат ама тие што ги користат, џабе пари фрлат не помага ништо .... најдобро да се фокусират на здрава храна (помалку по повеке пати во денот) и рекреација ... :wink:

имам користено турбо шланг таблети и ослабив 7 кг но исто така и не јадев мрсна храна

sestra mi piese kapsuli za slabeenje mesec dena i oslabe 12 kila. imase 72 sega ima 60 kila. prethodno nikako ne i idese so dieti pa se resi za kapsulive, i eve sea mora da ja nosi mojata obleka,
posto nejzinata i e golema:)

Случајно ја видов темата и си викам чекај бе луѓето користат таблети (хемии) за слабеење, а ти не сакаш да пиеш капсула иако си болен. ОК секоја чест се трудите да ослабите само зошто, ете ако го имате одговорот зошто, тогаш зошто на овој начин не може природно да се слабее, па и нема потреба да си слаб мислам можеш да си дебел се до моментот кога тежината и дебелината ќе ти смета за нормално да можеш да ги извршуваш сите работи и здравјето да ти е на нормално ниво. Дали треба некои хемии да ставаме во нас за да изгледаме поубаво и што ако изгледаме поубаво нема да сме попаметни нема да бидеме друга личност истата искомплексирана личност ќе сме. Мој совет престанете со хемии колку и да кажуваат дека се е природно ништо од капсулите не е природно оставете го организмот самиот да си одлучи колку храна сака вие само исполнувај те му ја желбата, внимавај те на исхраната да биде здрава природна, движете се спортувај те, никогаш нема да имате потреба од било какви хемиски супстанци.

sestra mi piese kapsuli za slabeenje mesec dena i oslabe 12 kila. imase 72 sega ima 60 kila. prethodno nikako ne i idese so dieti pa se resi za kapsulive, i eve sea mora da ja nosi mojata obleka,

Какви таблети пиела?
Баба ми пие Турбо Шланк оти мора да ослаби,ама слабо и иде,изгледа не ги почитува тие правилата за комбинирање на храна.

Познавам многу луѓе кои што пиеле Slim Line .Мислам дека можат да се најдат во аптека.Чинат 700-800 денари.Кај многу луѓе делува..Има значителна промена.
Во последно време слушав дека биле штетни,али ств се слабее.

Познавам многу луѓе кои што пиеле Slim Line .Мислам дека можат да се најдат во аптека.Чинат 700-800 денари.Кај многу луѓе делува..Има значителна промена.
Во последно време слушав дека биле штетни,али ств се слабее.
јас иам пиено такви, ама не с од аптека мора да си член на тоа слимлајн има 1800 ден е паковка со 30инешо таблетки, мн се ефикасни а не штетат. и нема повраток на кг

Тоналин има ефекти но мора и диета.

Брат ми се здебели над 100 па две години го кутнав на 90 кг и сега 83..сега пак се гои:pos2::pos2: Лапачка сезона е:)

--- надополнето ---

Случајно ја видов темата и си викам чекај бе луѓето користат таблети (хемии) за слабеење, а ти не сакаш да пиеш капсула иако си болен. ОК секоја чест се трудите да ослабите само зошто, ете ако го имате одговорот зошто, тогаш зошто на овој начин не може природно да се слабее, па и нема потреба да си слаб мислам можеш да си дебел се до моментот кога тежината и дебелината ќе ти смета за нормално да можеш да ги извршуваш сите работи и здравјето да ти е на нормално ниво. Дали треба некои хемии да ставаме во нас за да изгледаме поубаво и што ако изгледаме поубаво нема да сме попаметни нема да бидеме друга личност истата искомплексирана личност ќе сме. Мој совет престанете со хемии колку и да кажуваат дека се е природно ништо од капсулите не е природно оставете го организмот самиот да си одлучи колку храна сака вие само исполнувај те му ја желбата, внимавај те на исхраната да биде здрава природна, движете се спортувај те, никогаш нема да имате потреба од било какви хемиски супстанци.

Знаеш зошто ги користат хемииве??

Бидејќи така диктираат факинг медиумите+јавни фаци и модни списанија кои си земаат за право да кажат што е убаво а што не....

--- надополнето ---

Уф не ми требаат вакви таблети,за дебелеење да не знаете некои таблети.:sport1::vozbud:

Пивски квасец е добар избор.

У каква заблуда сте бе луѓе? Слабеење без гладување нема џабе се сите таблети ако не стаиш крај на лапачката. Јас за 6 месеци од 120 симнав на 100 само со овошје и салати без благо и леб. Бидете упорни не се умира од помалку јадење.

здраво , дали можеш да ни кажеш кои капсули ги користеше сестра ти, фала однапред :)

--- надополнето ---

здраво , дали можеш да ни кажеш кои капсули ги користеше сестра ти, фала однапред :)

несакајќи имам зимано едни чудни округли таблети со секакви знакчиња на нив и гарантирам дека делуваат на губење на килажата :)

ја имав 130 кг во рок на 3 месеци ослабев 50 кг со зимање таблети нон-стоп трчање и тертана сварно сум задоволен апчињата се 2150 денари без рецепти во зегин (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom