1.Бојана - Типкава појма нема од пеење,само цвика,нема ниедна песна која што би вредела да ја спомнам.Мислам дека местото и е сегде,ама само не на нашава естрада.
2.Калиопи - Можеби има многу убави песни и е позната и надвор од нашиве граници,ама некако...Страв ме фаќа кога ќе ја отвори толку устата,мислам дека сите што и се во близина ќе ги лапне.:kesa:
3.Еленка - Боже,кај ја одбраа оваа на тоа аудициите,имаше луѓе што 1000 пати поубаво пееја од неа!Откако стана „ѕвезда“,сирота мисли дека е којзнае што па ептен си ги дигна тоа акциите.Ај ќе се освести може некад...
4.Ребека - Леле неможам да ја поднесам
5.Мартина - Кога ја видов женскава во еден од нашите трговски центри неможев да им поверувам на очиве.Пренападна шминка,крааатко мини сукњиче (се живо и се познаваше),блузичката...за греота,ко да нема пари да си купи нешто ново :kesa:, башка тоа што појма си нема од пеење.
6.Каролина - Ок песни има,ама односот кон публиката дефинитивно треба да си го смени,ако сака уште публика да си има
.
7.Елвир - Лелеееее што мајка бара па овој на естрадава
,се брука само без потреба.
Др. никој не ми текнува во моментов,ама знам дека многу луѓе испуштив.Ако ми текне во брзо време ќе допишам.