Кој македонски пејач/ка најмногу ве нервира?

Illusionist

Осквернатор
Член од
15 јануари 2008
Мислења
49
Поени од реакции
0
1. Јован Јованов
2. Јован Јованов
3. Јован Јованов
4. сите придружници на горенаведениот

Член од
15 март 2006
Мислења
95
Поени од реакции
5
ме нервираше тоше,сега веке никој
Свашта ќе чуе човек, цццц....:toe: Ако Тоше те нервирал неэнам што да ти кажам , уживај сега во тоа што остана од нашата "естрада".

cd-krsac

Field Marshal
Член од
18 јануари 2009
Мислења
23
Поени од реакции
9
мислам дека можам да дадам свое мислење за било кого, не сакав никого да повредам. насловот на темата е таков и само дадов свое мислење.:duel:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
1.Бојана - Типкава појма нема од пеење,само цвика,нема ниедна песна која што би вредела да ја спомнам.Мислам дека местото и е сегде,ама само не на нашава естрада.
2.Калиопи - Можеби има многу убави песни и е позната и надвор од нашиве граници,ама некако...Страв ме фаќа кога ќе ја отвори толку устата,мислам дека сите што и се во близина ќе ги лапне.:kesa:
3.Еленка - Боже,кај ја одбраа оваа на тоа аудициите,имаше луѓе што 1000 пати поубаво пееја од неа!Откако стана „ѕвезда“,сирота мисли дека е којзнае што па ептен си ги дигна тоа акциите.Ај ќе се освести може некад...
4.Ребека - Леле неможам да ја поднесам :tapp:
5.Мартина - Кога ја видов женскава во еден од нашите трговски центри неможев да им поверувам на очиве.Пренападна шминка,крааатко мини сукњиче (се живо и се познаваше),блузичката...за греота,ко да нема пари да си купи нешто ново :kesa:, башка тоа што појма си нема од пеење.
6.Каролина - Ок песни има,ама односот кон публиката дефинитивно треба да си го смени,ако сака уште публика да си има :).
7.Елвир - Лелеееее што мајка бара па овој на естрадава :tapp::tapp::tapp:,се брука само без потреба.

Др. никој не ми текнува во моментов,ама знам дека многу луѓе испуштив.Ако ми текне во брзо време ќе допишам.:)

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Калиопи ...
Александар Белов

и ЕЛЕНА Ристеска... и претходно ја спомнав :)

да си се надополнам : Калиопи :mad:
и уште многу смрдли/ња на кои у моментов не ми текнуе

Enis_gv

Dictator.
Член од
17 март 2009
Мислења
353
Поени од реакции
9
1. Елвир Мекиќ (циган усмрден)
2. Next Time (мн се дигаа у облаци иначе за пеењето не коментирам)
3. Врчак
4. Јован Јованов (Клошар :mad::mad:)
А сакаш ти некого од Македонскиве Пеачи...?

S

Stefi070

Гостин
ELENA RISTEVSKA I NAJ ODVRATNOTO STVORENJE I VERICA PANDILOVSKA . NE GI SMETAM ZA LUGE

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
Адријан Гаџа, ако е македонец... :toe:

jombastik

Misfit Kid
Член од
23 јули 2008
Мислења
202
Поени од реакции
6
Шо знам, едвај сум ѓи слушнал да ти кажам кој ме нервира...:toe: Се разбира, тие што се по геј ме нервираат.:pos2: Освен Тоше Проески никогаш не ме нервирал, имаше пријатна музика ама си отиде детето...

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
А сакаш ти некого од Македонскиве Пеачи...?
еве ја ке ти одговорам во негово,а и у мое име.
никој ама буквално НИКОЈ на нашава "естрада" не го бива. Сите се мислат дека се курац ипол а уствари немаат везе.

Kajgana Shop

На врв Bottom