- Член од
- 27 мај 2008
- Мислења
- 1.025
- Поени од реакции
- 42
криминалците зад решетки
fakt e deka global mozebi IZGLEDA kako neso posebno ama ne e. znaci vo svetot ima mnogu po dobri i po golemi trgnovski centri. i nema veze kolku pari se vlozeni biten e krajniot produkt. ramstore vlozija mn pomalce pa mene poveke mi se sviga. mnogu po dobro e ureden a pomal e! taka da ne e se do toa kolku e vlozeno!Абе јас ке кажам дека има и милјарда луѓе што виделе повеќе од мене, не викам не ама јас сакам со тебе да се споредувам не со другите, зошто ме изнервира дека као демек ЕХ ШТО Е ТОА ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ОД 12-13 МИЛИОНИ ЕВРА...
lol mnogu naivno razmisluvanje...Абе ти глуп ли си или што ти е, јас како сопственик на деловен простор во ГЛОБАЛ не сум го сретнал во ниеден документ името на заев,ама буквално во ниеден документ.
[acko]®;1559260 напиша:fakt e deka global mozebi IZGLEDA kako neso posebno ama ne e. znaci vo svetot ima mnogu po dobri i po golemi trgnovski centri. i nema veze kolku pari se vlozeni biten e krajniot produkt. ramstore vlozija mn pomalce pa mene poveke mi se sviga. mnogu po dobro e ureden a pomal e! taka da ne e se do toa kolku e vlozeno!
[acko]®;1559265 напиша:lol mnogu naivno razmisluvanje...
Латас за 33
Вечер 11.08.2008
Заев бара јавен дуел со Груевски. Да му објаснел. Но, дечкото З.З. треба прво да го заврши својот дуел со истражниот судија и обвинителот, па после се друго. Дотогаш, тој е неквалификуван предизвикувач
Заев бара дуел со Груевски. Да му објаснел. Абе дечко, кога секоја битанга против која се води процес за милионска кражба би излегла на дуел со Премиер, тогаш тој не би бил Премиер. Иако битангата, дури и тогаш, би останала битанга.
pa bitanga e. toj potrpetsedatel i navodno najuspesen gradonacalnik bese obvinet za krivicno delo pronevera na 8 milioni evra i za toa bese osloboden od sudenje so sto bese javno proglasen za vinovev za mene e bitanga. site kriminalci za mene se bitangi!! Z.Z. ne ja dokaza svojata nevinost i za mene kriminalec e!Ако потпредседател на опозицијата,ако најуспешен градоначалник на една општина од осамостојувањето на Р.Македонија е битанга ,тогаш кој е тој латас се прашувам јас?
И ке кажам дека инвеститорот се товари за 8-те милиони евра....
da bese taka ke se slozese na fer sudenje i ke mozese da ja dokaze svojata nevinost. vaka pomiluvan on e KRIMINALEC i nisto pomalce!!Se gleda deka "novinarot" se vratil od odmor .Veke see magla vo negoviot medium.
Saka da prikaze deka Zaev e obicen kradec,sto ne e taka.Ne zaboravajte deka uste negoviot pra dedo bil najbogat vo Strumicko,i za razlika od drugi koji bez nisto vlegoa vo politikata,a sega se miljarderi,toj toa bol i toa ke bide.Starite strumicani go znaat negovoto semejstvo i zatoa znaat deka poteknuva od posteno semejstvo i zatoa zalat sto takov sram i rusenje na ugledot mu se pravi na nivniot covek,koj uspea so mnogu rabota i umeenje da ja napravi Strumica ubav grad.
Sporeduvate Ramstor i Global,koi se sve razlicni nesta.Sekoj od niv e so posebna funkcija.za goleminata moze da zboruvaat samo onie koi videle i pogolemi nesta.
Poveke nema smisla da se napaga nekoj koj ne napravil nikakov kriminal,a kriminalcite setaat po svetot i se vrakaat vo Makedonija bez nikoj da im spomne za nivnite kriminalni zdelki.
Па Латас не е само “новинар“,тој пред се е познат како дудлач со тапија од Кумровац,беа “школски“ со Бранко и се разбира како и сите “школски“ така и овие имаа различен успех во својата политичка кариера базирана врз политичката школа во Кумровац.Е сега,оти му е криво за пропуштената шанса да се инволвира во политиката како неговиот “школски“ тоа и од авион се гледа,ама на крајот ќе видиме кој ќе биде исфрлен на Македонското “политичко буниште“ каде што треба да завршат многумина дипломирани кадри на споменатата комуњарска политичка школа.Se gleda deka "novinarot" se vratil od odmor .Veke see magla vo negoviot medium.
Saka da prikaze deka Zaev e obicen kradec,sto ne e taka.Ne zaboravajte deka uste negoviot pra dedo bil najbogat vo Strumicko,i za razlika od drugi koji bez nisto vlegoa vo politikata,a sega se miljarderi,toj toa bol i toa ke bide.Starite strumicani go znaat negovoto semejstvo i zatoa znaat deka poteknuva od posteno semejstvo i zatoa zalat sto takov sram i rusenje na ugledot mu se pravi na nivniot covek,koj uspea so mnogu rabota i umeenje da ja napravi Strumica ubav grad.
Sporeduvate Ramstor i Global,koi se sve razlicni nesta.Sekoj od niv e so posebna funkcija.za goleminata moze da zboruvaat samo onie koi videle i pogolemi nesta.
Poveke nema smisla da se napaga nekoj koj ne napravil nikakov kriminal,a kriminalcite setaat po svetot i se vrakaat vo Makedonija bez nikoj da im spomne za nivnite kriminalni zdelki.
ABC;1559502....................... Кумровац............[/quote напиша:Од кај па сега успеа и Кумровец (не ги вреѓај Хрватите со КумровАц) да го вмешаш тука........Изгледа Бранко добро го подучил со лекциите од Кумровец и на 33.
Беше ли на Антарктикот?
.....................................да ја избереш локацијата, зошто изгледа од Мојсеј2 ништо работата.
Од кај па сега успеа и Кумровец (не ги вреѓај Хрватите со КумровАц) да го вмешаш тука........Изгледа Бранко добро го подучил со лекциите од Кумровец и на 33.
Беше ли на Антарктикот?
.....................................да ја избереш локацијата, зошто изгледа од Мојсеј2 ништо работата.