Случај ЗАЕВ - генерална дискусија

• Креатор на темата drle
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Разводнувањето е во дискусијата за шпиунските техники, и во тоа од каков телефон може да се прислушкува, т.е вртењето на топката од Заев, кон затворениот случај со Доста.

А, за оцрнувањето...Вие, од сдсм го оцрнивте Заев со аболицијата за цел живот.
И претстедател на партијата можеби ќе стане...во некоја наредна инкарнација.

Патем, огромен поздрав до Струмичани, кои диригирани со денови протестираа, штампаа маици и фалери, плачеа од тага и среќа...Кога истите би покажале таква спремност и истрајност за Македонски, а не за партиски каузи, би било идеално.

Ама, кога Македонските интереси се косат со партиските, не иде, нели?

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
учете како се сака и брани нешто добро а ние најдобро си го знаеме зз ,и кој е кој во струмица

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
ЗАЕВ ИМ ОДГОВОРИ нека ги погледнат деталните сметки на истржниот судија ,и судскиот совет :vozbud::vozbud::vozbud: и ке погодуваме или знаете кој е задолжен за судите ,, ММ
и што кога ке каже ,исто како да рекол ,а за сметките телефонски :pos2::pos2:
па сите знаат дека се прислушува власта има искуство во тоа(доста димовска)
Па како тогаш Заев знае кој кого барал?
Излегува дека тој ПРИСЛУШКУВАЛ.

И ајде пак одговори ни со дваесет емот-икони, очигледно тешко сврзуваш нормални реченици.

Едит:

За жалење си!

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.101
Поени од реакции
23
:baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh::baeh: АБРЕЕЕ ај на потпишување петициии кај мирка не ми дроби празни слами тука
могу жалозлив си ,жали се самиот па после другите

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
:je::je:во моментов во струмица се собираат потписи (Друштовото за правда или како се вика на Мирка Велинова,и советниците на Груевски ...невладино здружение) и кој се потпише му се дава маица со лого и јас сум зоран заев сакам 8 милони евра.
ja podrzuvam inicijativata. i ja sakam osum milioni evra. koj ne bi?

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
ЗАЕВ ИМ ОДГОВОРИ нека ги погледнат деталните сметки на истржниот судија ,и судскиот совет :vozbud::vozbud::vozbud: и ке погодуваме или знаете кој е задолжен за судите ,, ММ
И што ако ги видат деталните сметки?:tapp: Што со тоа..кур се тресе во ладна вода...луѓето си праеле муабет какво ќе биде времето утре:toe:
Ебати глупиот изговор на 33, видете ги сметките:pos2:... не бива од мотика па градоначелник.:kesa:

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
Убаво шо реплицираш... Штета што не резонираш... Фасада е фраза, шо требаше да кажам убав стакларник ни направија во Струмица!? Или ова од вонка е лепено стакло ко аквариум?

Абе држи си ги предпоставките за тебе... Каде јас сум бил ти никојпат нема да бидеш...

Ти ако се палиш на трговски центар од 12 милиони евра... Јас сум видел многгу многгу повеќе!
Кажи бе бате кај си бил па ке се споредуваме,ама кажи и што си па и јас ке ти кажам што сум,кажи што работиш па и јас ке ти кажам што работам пак ке се споредуваме,ама како што гледам темата не е фалење...ако сакаш ке направиме еден дуел во кој е што е....поздрав.:raz:

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
[acko]®;1558967 напиша:
ja podrzuvam inicijativata. i ja sakam osum milioni evra. koj ne bi?

Ако ја подржуваш иницијативата јас ке ти кажам што да направиш....Дај ми 14 милиони евра јас ке ти дадам 8 и сите ке сме задоволни.

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
И што ако ги видат деталните сметки?:tapp: Што со тоа..кур се тресе во ладна вода...луѓето си праеле муабет какво ќе биде времето утре:toe:
Ебати глупиот изговор на 33, видете ги сметките:pos2:... не бива од мотика па градоначелник.:kesa:
Тоа е навреда почнуваш да ме нервираш веке....кажи бе кој е вашиот градоначалник па јас да си направам сметка за каков човек станува прашање т.е. за тебе...

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
Кажи бе бате кај си бил па ке се споредуваме,ама кажи и што си па и јас ке ти кажам што сум,кажи што работиш па и јас ке ти кажам што работам пак ке се споредуваме,ама како што гледам темата не е фалење...ако сакаш ке направиме еден дуел во кој е што е....поздрав.:raz:
nemoj da pocnuvas so vakvi muabet ima milion luge sto videle mn poveke od tebe sigurno... ne se pravi mnogu pameten poso ne si!!

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
[acko]®;1559216 напиша:
pa zaev ne dal 14 milioni evra!!
Па заев не е ни зел 8 милиони евра ако си доволно упатен во случајот...

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
[acko]®;1559225 напиша:
nemoj da pocnuvas so vakvi muabet ima milion luge sto videle mn poveke od tebe sigurno... ne se pravi mnogu pameten poso ne si!!

Абе јас ке кажам дека има и милјарда луѓе што виделе повеќе од мене, не викам не ама јас сакам со тебе да се споредувам не со другите, зошто ме изнервира дека као демек ЕХ ШТО Е ТОА ТРГОВСКИ ЦЕНТАР ОД 12-13 МИЛИОНИ ЕВРА...

Robbie

Hope Never Dies
Член од
8 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
1
[acko]®;1559251 напиша:
ne gi zemal parite ama zemal imot vreden 8 mil evra

Абе ти глуп ли си или што ти е, јас како сопственик на деловен простор во ГЛОБАЛ не сум го сретнал во ниеден документ името на заев,ама буквално во ниеден документ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom