Грмуш
Пичкмајчин
- Член од
- 11 октомври 2007
- Мислења
- 1.118
- Поени од реакции
- 90
Па благодарение на власта пред 3 год...Стечајците ке ги има уште мн. долгоЗар во оваа земја има уште стечајци,бе?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па благодарение на власта пред 3 год...Стечајците ке ги има уште мн. долгоЗар во оваа земја има уште стечајци,бе?
Па благодарение на власта пред 3 год...Стечајците ке ги има уште мн. долго
еве како СДСМ и помогна на македонија!
Уште да кажеше кој го земаше имунитетот на Бладо Бучковски т.е. не собранието ами некој друг т.е. МВР :nenene:
Па нели Гвујо им го реши проблемот на барем 100тина од нив иако лажеше дека биле 6000?
dokaz
Абе Кабранов за доказ го најде,па тој за малку комуњар отепан ќе станеше.:helou:
Republika Makedonija?Збогум НАТО збогум ЕУ,
Добредојде Русија, Кина и Индија.
Македонија член на Шангајската група.
Republika Makedonija?
Bice, sveti nikad, a mozebi i podocna.
Ne ja sfati poentata, ama ajt....Не е баш така... Република Македонија веќе постои, само што другите не сакаат тоа да го признаат, па се обидуваат да го забошотат.
Работа на Македонците е да се изборат за поширока афирмација на Македонија и македонството. И веќе на тоа се работи.
Ne ja sfati poentata, ama ajt....
Republika Makedonija?
Bice, sveti nikad, a mozebi i podocna.
Za boldiranoto: nikoj ne e protiv toa.
Значи ако бевме јака економска сила без внатрешни и надворешни проблеми можевме да бираме дали ке влеземе во Нато и ЕУ вака за да опстанеме ваква како што сме држава тоа ни е еднинствен пат друг нема.Ако скренеме од тоа тогаш збогум Македонија.
Инаку ние секогаш се силиме велевме не на Албански јазик на филолошки факултет биде,велевме не на Албански факултет биде,велефме не на промена на уставот биде,сега велуме не на НАТО и ЕУ по секоја цена и тоа ќе биде бидејќи сватета нашите политичари не одлучуват за ништо како ке им кажат ``големите`` така ќе биде.
А дека ќе го имаме името Р.Македонија во меѓународна употреба тоа може до га сонуваме и да не мотат нашите политичари со тоа.Може да биде тоа во само еден случај кога ќе ја нема Грција но како што гледам ние сме на тој пат.