Збогум НАТО, збогум ЕУ

• Креатор на темата Креатор на темата concrete
  • Време на започнување Време на започнување
Епа да не избегаше Грујо од Караманлис во Букурешт сега визниот режим ќе беше решен на позитивен начин или со други зборови би имале безвизен режим :tapp:

А како тоа Грујо избега од Караманлис????Ај пообјективно!!!

Епа да не избегаше Грујо од Караманлис во Букурешт сега визниот режим ќе беше решен на позитивен начин или со други зборови би имале безвизен режим :tapp:

Аха, оти лично караманлис одлучва за цела шенген зона. :pos2:

Аха, оти лично караманлис одлучва за цела шенген зона. :pos2:

Укинувањето на визниот режим е исклучиво во рацете на Македонските власти,според последните информации од Брисел кога комесарите изјавија дека сега се зависи од властите во Македонија.:toe:

А како тоа Грујо избега од Караманлис????Ај пообјективно!!!

Пред средбата :

Потоа вика се оди на историска средба да се сочува идентитетот и името (Патриотски кажано од него како по дифолт) за време средбата се случило ова :

П.С. неговата десна рака Еленовски тврди дека се крие и ќути...Кој ќе биде прв да ме демантира со некоја портокалова глупост...повелете.

Па не божеее него каде згреси Груевски или било кој од македонската делегациа?!

Не беше за тебе упатено... него овој самоубиствениот...:tv:

Пред средбата :

Потоа вика се оди на историска средба да се сочува идентитетот и името (Патриотски кажано од него како по дифолт) за време средбата се случило ова :

П.С. неговата десна рака Еленовски тврди дека се крие и ќути...Кој ќе биде прв да ме демантира со некоја портокалова глупост...повелете.

Слабо плави ти се постовите...Еленовски не е денса рака на Груевски...Овој пост е после конфликтот помегу ВМРО и НСДП...Затоа и така збори Еленовски...А иначе да знаеш не сум воопшто портокалов, напротив доколку би имал право да гласам би гласал за ТМОРО-ВЕП

Ајтт.. тогаш глобално да ви честитам 105 години од ИЛИНДЕН! :helou:

Зар во оваа земја има уште стечајци,бе?

еве како СДСМ и помогна на македонија!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom