Вистинското лице на струмичките комуњари за ликот и делото на ЗЗ

темава е :pos2: секогаш заправилно да се информираш треба да користиш најмалце 2 независни извори вели златното правило, а тие 2,3 фонтани и др.омаловажувања ние струичани си знаеме кој што направил и кој колку е заслужен за градот ,само едно не ми јасно дали Советот на Европа ке награди проект (коруптивен како сака власта да прикаже) ???? не би рекол друго Струмица е понапред од другите градовии еееееееееееееееееееееееее не сте ни свесни што си го бива градоначалникот си го бива ,а што ги боли дпмне ги боли а НАЦИОНАЛИСТ може да си тропа глупости колу сака Струмичани си знаат најдобро па го поканувам да дојде денес во Струмица прво да се изнагледа убавини второ да ниди колку народ ке се собере вечерва на протестот :smir: горд сум што Заев ми е градоначалник ЕВРОПА НАГРАДУВА ГРУЕВСКИ ПРИТВАРА абе македонче

abe decko i ti ke bidis nacionalist, kakov nacionalist si ti koga go omalovazuvas sopstveniot narod, narekuvajki gi seljacista i razni gluposti. ne mozam da go razbiram vasiot kompleks protiv komunizmot. pa ako ti ne navreduvas narekuvajki ne komunjar i jas tebe slobodno te narekuvam fasist.

iako sum protiv ova sto se slucuva vo strumica , pred se podbucnuvackata politika na sdsm koja samo deklarativno e protiv borba za kriminal ...moram da kazam deka ako se postavime arogantski ( najcesto sdsm taka se postavuvala kon svojot narod) narekuvajki gi lugeto selani i pri toa koristejki go toa kako navodno merilo za intiligent, nema da se razlikuvame voopsto od naduenkovcite vo razno razni kabineti.
dokolku se dokaze deka zaev navistina napravil kriminal siguren sum deka golem del od negovite segasni da recam zavedeni podrzuvaci ke se zasramat.
а доколку се докаже дека Заев е невин колку ке се засрамат,ке ти кажам николку бидејки тие немаат ни срам ни чуства ,,,,а за одговорност и да не зборам

темава е :pos2: секогаш заправилно да се информираш треба да користиш најмалце 2 независни извори вели златното правило, а тие 2,3 фонтани и др.омаловажувања ние струичани си знаеме кој што направил и кој колку е заслужен за градот ,само едно не ми јасно дали Советот на Европа ке награди проект (коруптивен како сака власта да прикаже) ???? не би рекол друго Струмица е понапред од другите градовии еееееееееееееееееееееееее не сте ни свесни што си го бива градоначалникот си го бива ,а што ги боли дпмне ги боли а НАЦИОНАЛИСТ може да си тропа глупости колу сака Струмичани си знаат најдобро па го поканувам да дојде денес во Струмица прво да се изнагледа убавини второ да ниди колку народ ке се собере вечерва на протестот :smir: горд сум што Заев ми е градоначалник ЕВРОПА НАГРАДУВА ГРУЕВСКИ ПРИТВАРА абе македонче

a be vidi kolku so sum razbral proektot e podrzan od sovet na evropa, znaci tie se logistika nekakva a ne deka e nivni proektot, i baska mislam dokolku ova ispadne nepovolno za zaev na sudenje ne bi rekol deka tie istite od sovetot ke mu pustat raka. ali nema veze teraj kako so mislis, toa e.

огледалце огледалце ,??? проектот е веке награден 15000 евра за Општина Струмица ,наградата требаше да биде доделена во понеделникот ама...... друго никој ,од Струмица не вели да нема судење ,имаше и за замјиштето и тоа 3 пати и изгубија ... струмичани се против начинот на притварањето и самиот притвор,
1.да не се повтори делото ,е да преку нок ке никне ГОЛОБАЛ и др глупости и прв преседан во судството на р.Македонија истражен судија двапати да ослободува а судскиот совет да ирекува притвор мислам дека идните студенти на право ке го изучуваат тоа ,инаку нека има судски процес и тоа јавно јас сакам да се види и слушне кој е во право ,само мене ме интересира кој ке одговара ако заев и соработниците се ослободат од обвинение (инаку сеуште нема покренато обвинение) што ссо одговорноста тогаш ке ми одговори ли некој

огледалце огледалце ,??? проектот е веке награден 15000 евра за Општина Струмица ,наградата требаше да биде доделена во понеделникот ама...... друго никој ,од Струмица не вели да нема судење ,имаше и за замјиштето и тоа 3 пати и изгубија ... струмичани се против начинот на притварањето и самиот притвор,
1.да не се повтори делото ,е да преку нок ке никне ГОЛОБАЛ и др глупости и прв преседан во судството на р.Македонија истражен судија двапати да ослободува а судскиот совет да ирекува притвор мислам дека идните студенти на право ке го изучуваат тоа ,инаку нека има судски процес и тоа јавно јас сакам да се види и слушне кој е во право ,само мене ме интересира кој ке одговара ако заев и соработниците се ослободат од обвинение (инаку сеуште нема покренато обвинение) што ссо одговорноста тогаш ке ми одговори ли некој

cekaj malku jas i ti ne mozeme frekfencija da namestime izgleda.

sakas da kazes deka zaev e vo pritvor a deka nema obvinenie za nego?????

cekaj malku jas i ti ne mozeme frekfencija da namestime izgleda.

sakas da kazes deka zaev e vo pritvor a deka nema obvinenie za nego?????
колку се разбирам да,се е во предистражна постапка,а притворот е применет да не се повторувам,прочитај го образложението на судскиот совет...инаку зошто денес ке се испрашуваат сведоците т.е. лицата сопственици на земјиштето(а изгубиле 3 на суд ) за тоа дело ,а може и да прашаш правник подетално ке ти објасни,ама сеуште нема покренато обвинение ,кај нас заради основао сомнение може да те затворат а после извини ,заев и соработниците се под основано сомнение

Јас колку што разбрав и имам видено Заев ја средил дотерал Струмица, сето тоа е убаво, ама ако лапнал парички и има нешто противзаконито направено џабе му е се, цел негов труд му паѓа во вода. Колку што разбрав имало и некои спорови со тоа дуќаните во тој трговскиот центар при што Заев профитирал. Ама ке видиме се додека не го прогласи судот виновен тој е невин. Колку што се сеќавам и градоначалникот на Аеродром го притвориа а тој е од редовите на Вмро-Дпмне така да не гледам дека има некоја освета од страна на владата кон СДСМ....има сомнение и докази ајт на суд. Само не ми се допадна притисокот што го вршеше Сдсм кон судот... тоа веке ги поминува сите граници. И џабе им се на Струмичани и протести и блокади и потписи, ако си е крив Заев и те како ке си одлежи затвор, ако не е ке си го пуштат и готово.Така функционира правниот систем........Поздрав

следно е ДИКТАТОР =НИКОЛА ГРУЕВСКИ и портокалова магла ,која полека се крева

Ако ако, малку диктатура, малку секс по затворите. Како што го ебеа народот толку време, сега и некој нив да ги ебне.
п.с. кофата конкрит која ја спомна, исто влегува во делот од реформата.

Абе Рубин ( ми текна кој си )...јас не навлегувам во обвинението против Заев дали и колку е крив...си има суд и тие ќе си решат за тоа...муабетов ми беше дека се крена толку голема фрка за сето ова ко да е прв пат да приведат некого во државава...луѓето можи да не се сложуваат со ова , ама не е начин да се прават такви притисоци кон судот и да се крева толкава галама за нешто шо е највообичаено сегде во светот...ко шо реков на предходниот пост, некои од жените во толпата дури и плачеа ко го приведуваа...несалам работа...а тоа за Марјан шо го спомна...ко да не знајш дека тој во овие 3 и нешто години шо е градоначалник напрај многу појќе од сите други шо беа пред него во овие 15 години..а тоа дали за катната гаража шо ја гради кај автобуската колку е легално или не незнам...си има органи кој шо ќе кажат како е работата ( ако воопшто има нешто сомнително иако не верувам дека е така )

Ete zato najmnogu sakam da debatiram so tebe...direkten iskren i realen si vo sporedba so NACIONALIST...daleku pofer si bil i che ostanish za bilo sho...takov prijatel te sakam...a inaku neka resha na sud ama prvo neka dokazha deka e vinoven pa posle pritvor...bez dokaz i so nekoj bosh obvinenija glupo e da piknish apsaana nekoj...bez razlika dali e Marijan ili Zaev...zboruvam realno i ona sho e so pravo i ustav ... istoto neka se sluci za Marijan prv che bidam sho che krenam revolt na forum i vo zhivo bez razlika sho sum SDSM...:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom