Судбината ги спојува: Тадич-Ѓинѓиќ?

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување
А дали знаеш точно зошто се тепаа со Хрватите?Чекај јас да ти кажам:заради желбата да доминираат во една мултинационална држава каква што беше Југославија.Ама тоа братче не е возможно во мултинационална држава да командува САМО една нација.А во однос на тоа дека тие ни ја создале државата еве батко ти да те корегира:државата ни ја даде или создаде како сакаш изрази се Јосип Броз Тито,кој меѓудругото по националност беше Хрват.Така да Србија нема ништо општо со создавањето на нашата држава.и ако не ја знаеш следнава информација чекај пак нешто да ти кажам:1991 година,кога излезе на виделина нашето осамостојување како држава,Србите и Грците склучија таен договор за поделба на Македонија заради вечната нивна желба да имаат заедничка граница.Што мислиш зошто Срби и Грци си го имаат на ти го-дај ми го толку многу меѓусебе и толку многу се поштоваат како народи меѓусебно?Така да Мицотакис и Милошевиќ кога сакаа да не делат среќа што се најде НЕКОЈ ДРУГ АНОНИМЕН отстрана да ги постави тенковите на својата западна граница и да рече:НЕ за поделба на Македонија.Ако не ми веруваш потпрашај некој кој бил воено лице во времето на ЈНА во 1991год.Нормално ако пројави желба да ти ја каже.Оти кај нас многу работи се опасни да излезат на виделина.

А за овие теми зборете во темата Нерешени прашања:Македонија-Србија тука збориме за Тадич-Џинџич....поздрав:salut:

Струмикс напиша:
И плус:

Случаите на Скопско, Велешко, Кичевско кале...биле убивани македонски борци, бидејќи сакале да одат на Солун...да создадат Македонска држава...
Ама, Тито дигнал ручната...
И, шо кој кур ми го праќал Темпо во Македонија???
Зошто од оние кои ја создаа Македонската држава на 2 август 1944 на АСНОМ остана само Киро Глигоров, а останатите јадеа стапот?

Ок ми докажавте дека сте во право...Извинете што се протиставувам ама тоа беше мој став...Сеа може да се вратиме на темата Џинџич-Тадич???? Поздрав и уште едно извинување:smir:

Српските националисти му ја предвидоа судбината на Борис Тадич...Насекаде се зборува за можен атентат заради предавството над српскиот народ, и предавањето на Караџич?Дали србите се толкави фанатици да го направат тоа?
Ме боли таквото дали ќе убијат Србите некого, или не, исто како што ме заболе дали Караџиќ бил или не бил воен злосторник, и дали ќе биде испорачан во Хаг.
Си имаме за што да се грижиме. Нашата единствена Македонија.

Ок ми докажавте дека сте во право...Извинете што се протиставувам ама тоа беше мој став...Сеа може да се вратиме на темата Џинџич-Тадич???? Поздрав и уште едно извинување:smir:

Нормално дека сме во право. Убаво чим си имаш став. И нема зошто да се извинуваш заради твојот став.
А моето мислење на темата е тоа...го прочита погоре во овој пост.

A Tito normalno bil SRBIN !

Vrti suchi pak Srbite krivi toa e

Od majka slovenka!

A kakva ima vrska toa so Tadic i Gjingjic???
Епа нели Џинџич го утепаа кога Милошевич отиде во Хаг...И наводно се сметаше дека токму Караџич го утепал Џинџич...и сега сите прават паралела на тоа и сметаат дека Младич(блиско поврзан со Караџич,како претходно Караџич со Милошевич) ке изврши атентат над Тадич заради предавството на Караџич!

:)
Само ќе ви се насмеам. :wink:
хахахаха...

решението на загатката е:
некој нов Никола Каваја.
А многу такви познавам.

И некој,мислам Струмикс,многу убаво напиша:
-Нека си го гледаат сами дереџето.
Не е наш проблем.

Дур рецимо на тоа бугарските пички што кењаат ко фоки имам да им кажам нешто сосем друго:
http://uk.youtube.com/watch?v=klAAtuIc5Sc
Внимателно слушај текста!!!

:)
Само ќе ви се насмеам. :wink:
хахахаха...

решението на загатката е:
некој нов Никола Каваја.
А многу такви познавам.

И некој,мислам Струмикс,многу убаво напиша:
-Нека си го гледаат сами дереџето.
Не е наш проблем.

Дур рецимо на тоа бугарските пички што кењаат ко фоки имам да им кажам нешто сосем друго:
http://uk.youtube.com/watch?v=klAAtuIc5Sc
Внимателно слушај текста!!!

Ти си очигледно Бугар и не ни знаеш кој е овој на видео клипот така...???
Ова е Горан Бреговиќ најголемиот меѓу најголемите на Балканот, па и пошироко... Позади него стојат толку песни испеани што ти во Бугарија немаш ни слушано толку воопшто... Треба да имаш поштовање за Царот Бреговиќ...

Тадић није политичар Ђинђићевог формата али нама и не треба више никакав вођа. Сепак, показало се да је Тадић способнији него што су многи мислили, обраћа се људима јасно и директно, не говори пуно, и побеђује на изборима. Зна се да људи воле победнике. Политички атентати иначе нису никад били реткост у Србији. Политичар у Србији је увек било ризично занимање. А ако неко неког жели да убије врло тешко је то спречити...

Србија није у лакој ситуацији, али не може бити горе него 1915. кад је потпуно нестала као држава. Па ипак се дигла на ноге, тако ће бити и овог пута. И даље има пуно енергије и потенцијала у Србији, то је било раније усмерено на деструктивну страну, сад ће се постепено окретати на позитивну и конструктивну страну...Балкан ће бити миран регион добрих и сложних суседа једног дана у не тако далекој будућности.

Јас тоа не би го нарекол неверојатно...:raz:Срамота за нас што неказнивме никој за брат Љубе и брат Јохан...Зашто страдаа они...?(да го заштитат народот)...Само ме чуди како србите имаат срце за такво нешто а ние НЕ....

Dobro, pravis razlika pomegju Vojnici-borci i delikventi-zlostornici ? Kako mozes da gi poistovetuvas nasite luge so Karadzikj i Mladikj ?? Sramota !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom