Договарајте се тука за спортски активности

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Некој за фудбал? Сервис? Баскет?

Ееееј за фудбал и баскет не сум ама за сервис... ууу колку само имам играно.. Баш би сакал да се собререме да играме сервис 2 на 2.

Има кандидати за утре за на стаза со точак/ролери?! :) :vozbud:

Јас сабајле идам до крст на Водно па поручек изгледа ќе возам али не сум сигурен дали ќе возам на стаза, може ќе поминам.

Се регистрирав тука за да најдам некој што му се игра тенис. Моиве пријатели дрва се, а и не им се игра (нормално кога си дрво). И јас не сум којзнае што, аматерски онака, имам 34 години, ама ми се игра тенис ненормално :vozbud:

Некој утре, после втората утакмица светско, на кеј со точаци?

Се регистрирав тука за да најдам некој што му се игра тенис. Моиве пријатели дрва се, а и не им се игра (нормално кога си дрво). И јас не сум којзнае што, аматерски онака, имам 34 години, ама ми се игра тенис ненормално :vozbud:

И јас барав некој за тенис така да ќе се договориме :).

а има некој за летање змаеви на вакво ветровито време?

да не сака некој да собере екипа за одбојка на плажа од понеделник да закажеме??????по 2-3 играчи.ај пишете.

nekoj za na kej, vodno ili za u teretana po moznost od istokot(aerodrom,novo lisice)?:))) pisete ako ima nekoj

Ај ако случајно има заинтересирани за играње фудбал еве да речеме на пример на терените до средниве школи Јосип Броз/Корчагин или па некаде низ Аеродром нека ме исконтактираат некако.Идејата ми е некој од вас да собере своја екипа и да се пресмета со мојата:) Огласот то ест понудата за надигрување трае и важи неограничено време :))

Кој сака да прави powerlifting тренинг во теретана во Маџари нека пише.

Леле барем еднаш се сретнавте ли :) ?

Ај некој да ме дружи на редовно трчање, планирам полека да почнам да се спремам за скопскиот маратон во мај. Take your time додека да се одлучите, тука ќе сум јас :)

Dobro bi bilo da se formira edna grupa koja ke trenira za sportskiov maraton, plus ke bide zabavno. :)))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom