Фан Клуб: Брегалница Штип

• Креатор на темата Креатор на темата falanga_stip
  • Време на започнување Време на започнување
леле бе за малце ке го погодив резултатот како го дал тој голот вучков:pos2::pos2: сепак се очекува големото дерби во тетово

Од 20 метри од слободен удар!

Ќе доаѓате во Тетово во сабота фаланга?? Досега освен Комити,Шверцери и Лавови никој друг не се решил да дојде во Тетово:helou:

Ќе доаѓате во Тетово во сабота фаланга?? Досега освен Комити,Шверцери и Лавови никој друг не се решил да дојде во Тетово:helou:
еее брате ти го направи божем во тетово колат па никој не се осмелил да дојде освен овие:pos2::pos2:

koga dojdele komitite pred 10 godini od togas nemat dojdeno !! Lavovite bea i go jadele !! a za vas ste dobrodojdeni !!

koga dojdele komitite pred 10 godini od togas nemat dojdeno !! Lavovite bea i go jadele !! a za vas ste dobrodojdeni !!
Имаат дојдено, у 2007 куп-натпревар беше, оваа сезона исто така, ама не беа толку масовно како пред 9-10 години. Али сеа можда Тетекс-Вардар да се игра во Тетово па пак да дојдат.

Ekipi kako Bregalnica i se potrebni na prvava liga.Vo dalecnoto minatoto Bregalnica i bila rival na Pobeda i bila mnogu kvalitetna ekipa.Ajde vleguvajte 1 liga!!!:smir:

јас знам дека сме добре дојдени во тетово сепак мислам дека тука прекрасно бевте пречекани во штип чекам одговор од ballisti

јас знам дека сме добре дојдени во тетово сепак мислам дека тука прекрасно бевте пречекани во штип чекам одговор од ballisti

eve odgovor od mene.Dobrodojdeni ste,od 2006 god(polufinalniot mec) :)

тетова колку е капацитетот на стадионот во тетово??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom