B
Beck's
Гостин
cestito pobeda:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Можеби претходно се поставени сликиве, доколку се, тогаш се извинувам :smir:
Ги најдов на интернет па решив да ги споделам (иако се постари)![]()
Не се стари, туку нови и тоа можеби од лани.
За жал ова е младата фела на навивачи кои се обидуваат да направат и поправат нешто, кое за жал тешко се врака, но сепак секоја чест за трудот!
Ете ова е ретро, ова беа денови за паметење!
![]()
![]()
![]()
ајде нека ни е честито победата и да ни се множат иначе слушам во вторник ке имало вонредно коло играме со миравци треба и таа да ја победиме рутинирано но изгледа уште оваа ке ја играме во струмица а на 3 април тука?така ли е суперстарпица?
edvaj cekam koa ke ni gostuvate pa konecno da ja zaverime prasanjeto okolu prvoto mesto
e za toa ke vidime koj kogo ke zaveri moj tip 0-1ae cestito uste edna pobeda vasaedvaj cekam koa ke ni gostuvate pa konecno da ja zaverime prasanjeto okolu prvoto mesto
![]()

ae cestito uste edna pobeda vasaedvaj cekam koa ke ni gostuvate pa konecno da ja zaverime prasanjeto okolu prvoto mesto
![]()
само смирено и рутинирано победата сама ке си дојде мој предлог 3-0 поззДенес во Струмица каде по втор пат ке бидеме домакини играме со Миравци.
Се надевам на продолжување на серијата на победи, како и победа за одлична увертира пред дербито на колото во Сабота со Шкендија.

само смирено и рутинирано победата сама ке си дојде мој предлог 3-0 позз![]()
леле бе за малце ке го погодив резултатот како го дал тој голот вучков:pos2::pos2: сепак се очекува големото дерби во тетовоНе биди сигурен, Миравци се во добра форма, може да ни направат многу проблеми!:smir:
Одлична победа за мирни денови пред дербито на колото во Тетово со Шкендија.
Денес Брегалница како домакин во Струмица победи во дуелот со Миравци со 3-1.
2 гола беа ремек дело на Мандак еден постигна Георгиев. Голот за гостите го постигна Бучков.
Со нетрпение со очекува дербито на колото во сабота со Шкендија каде ке се решат многу работи околу тоа кој ке биде со најголеми шанси за прво место во Македонската Втора Лига.ligi