Ама ако видиш поубаво како се поставени стварите на темава,ќе ти биде исто како Хитлер да ги собрал сите на плоштад и да им рекол нешто у стил "Ајде сите кои се Евреи нека кренат рака."
добро бе луѓе,не дек толку ми смета,ама не значи дека ако гласав за турбо-фолк јас сум бооолна по него,мразам рок-метал(баш многу сакам рок посебно,),едноставно јас слушам се,ама не ми се допаѓаат оние многу ,,тешки,, метал песни,и затоа така гласав,и не мора веднаш со навреди да почнете,и да класифивицрате,тие шо слушаат турбо-фолк се сељаци,забегани и глупи луѓе,со раскопчани кошули,два мобилни апарата и златни ланац око врата,а женските со топуци,кило шминка и силикони!!!!!!изглеа сметате дека какви се пејачите,и мислите и тие шо слушаме ги имитираме дабидеме слични со нив,е извинете ама ме влечевте за јазик-не сме ние шо слушаме турбо-фолк како вас металците,да ги имитираме пејачите шо ги слушаме,да носиме такава облека и да правиме такви фризури,едноставно да бидиме препознатлливи по тоа шо слушаме!!!Ако вие сметате дека сме сењаци ако понекогаш се развеселиме на цеца,а вие шо се траскате шо да мисли некој шо ве гледа од страна???Сметате дека сите луѓе во земјава шо одат во дискотеки на српски пејачки се забегани,глупи и необразовани луѓе со лошо изграден вкус,а???а,виие металците сте луѓе со високо развиено шуство за култура и осет за музика,а????
лично јас слушам и рок и рап,и турбо фолк,и сум одела на секакви забави со секаква музика и шо треба да се преправам,кај да одам така да се облечам во прикладност со музиката и другите???Ја сум си таа што сум,и се облекувам во зависност со пригодата,а не упицана цел ден,секој ден,оти слушам турбофолк,па ако пуштам рок ај ке се пресоблечам???се знае нормално,како сите нормални девојшиња си се носам,она што нуди пазарот за секоја сезона,а не и лете и зиме исто облечена!Затоа малце размислете шо пишувате,не сакам да се правам ПАМЕТЊАКОВИЧ али не е убаво да класифицирате и да вреѓате луѓе зш сепак не сте ги запознале доволно,какви се,каква душа и карактер имаат,зар вие најбитно каква музика слушаат и како се облекуваат??Па каде сте тука сентименталисти,каде беше тоа карактерот мие многу битен,како се понаша со мене,а????Аууу,заборавив,тоа беше во *љубов и секс*!!!!!