Медицински и стоматолошки факултет

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
Јас поднесов документи вчера на штипскиот универзитет на општа медицина и денеска од резултатите што ги видов сум примен :) во приватна квота. Колеги,ќе соработуваме со вас што сте во Скопје.:vozbud::vozbud:

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
Јас поднесов документи вчера на штипскиот универзитет на општа медицина и денеска од резултатите што ги видов сум примен :) во приватна квота. Колеги,ќе соработуваме со вас што сте во Скопје.:vozbud::vozbud:
Epa ajde cestito... ke sorabotuvame np

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
Е луге имате ли некоја информација за кога се почнува со факсот мислам на време,пошо знам дека на 1-ви официјално..туку зборот ми беше предавања нешо ово оно, на некои факултети веке има , па ако имате информации за медицински пишете ....

Мармеладова

Tale of the inexpressible
Член од
21 април 2006
Мислења
1.743
Поени од реакции
184
А у Софија се знае кој иде,богаташките деца што не можат да завршат у Скопје и што немаат никакви шанси да ги примат.
Како да не, до пред некоја година се некои ?*!@+ одеа Софија:) зато шо со 100 евра цел месец врвиш, Скопје само киријата е толку...
Сега е приближно исто:)

А за учењето добиваш многу поквалитетно образование, живејш во град со многу добри можности, добиваш консултации од асистентите кога сакаш, начинот на предавање, начинот на учење се на многу повисоко ниво... А Скопје ќе те шетат низ цел град за да присуствуваш на некои предавања, ќе се отепаш од учење, и на крај... :)
... Кај е Софија, кај е Скопје во образованието е многу голема разлика.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Има негде на нет листа кои е примени во Штип на општа заедно со вториот уписен рок ?

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2

Попај

Буржоазија
Член од
10 јуни 2006
Мислења
699
Поени од реакции
9
Има негде на нет листа кои е примени во Штип на општа заедно со вториот уписен рок ?
Има само кои сме примени во вториот уписен рок,ако мислеше и за првиот,ги нема,тргнати се.

Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
Е луге имате ли некоја информација за кога се почнува со факсот мислам на време,пошо знам дека на 1-ви официјално..туку зборот ми беше предавања нешо ово оно, на некои факултети веке има , па ако имате информации за медицински пишете ....
Знае ли некој нешто? Ок јас пак да си прашам

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Абе ко шо знам од прошли години (не нешо официјално) уште втората недела имаат еден куп за учење. сами избравме ова трпете сеа :))))

Ке ни кажат на 1ви

*princess*

..SiMpLy GorGeOuS..
Член од
17 февруари 2008
Мислења
747
Поени од реакции
21
А за протетика да не знае некој кога и у колку саат ќе почнеме:vozbud::smir::helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom