Epa ajde cestito... ke sorabotuvame npЈас поднесов документи вчера на штипскиот универзитет на општа медицина и денеска од резултатите што ги видов сум примен во приватна квота. Колеги,ќе соработуваме со вас што сте во Скопје.
Армин, што направи, те примија во државна или со кофинансирање?:wink:На државен универзитет.
Со кофи нансирање.Армин, што направи, те примија во државна или со кофинансирање?:wink:
Како да не, до пред некоја година се некои ?*!@+ одеа Софија зато шо со 100 евра цел месец врвиш, Скопје само киријата е толку...А у Софија се знае кој иде,богаташките деца што не можат да завршат у Скопје и што немаат никакви шанси да ги примат.
Еј Армин еве ти линк тука имаш за општа медицина Штип дрзавна и кофинансиранје поззИма негде на нет листа кои е примени во Штип на општа заедно со вториот уписен рок ?
Има само кои сме примени во вториот уписен рок,ако мислеше и за првиот,ги нема,тргнати се.Има негде на нет листа кои е примени во Штип на општа заедно со вториот уписен рок ?
Знае ли некој нешто? Ок јас пак да си прашамЕ луге имате ли некоја информација за кога се почнува со факсот мислам на време,пошо знам дека на 1-ви официјално..туку зборот ми беше предавања нешо ово оно, на некои факултети веке има , па ако имате информации за медицински пишете ....
И јас сум заинтересирана за прашањево, ама изгледа никој незнае ништо!Знае ли некој нешто? Ок јас пак да си прашам