Медицински и стоматолошки факултет

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Јас поднесов документи вчера на штипскиот универзитет на општа медицина и денеска од резултатите што ги видов сум примен :) во приватна квота. Колеги,ќе соработуваме со вас што сте во Скопје.:vozbud::vozbud:

Јас поднесов документи вчера на штипскиот универзитет на општа медицина и денеска од резултатите што ги видов сум примен :) во приватна квота. Колеги,ќе соработуваме со вас што сте во Скопје.:vozbud::vozbud:

Epa ajde cestito... ke sorabotuvame np

Е луге имате ли некоја информација за кога се почнува со факсот мислам на време,пошо знам дека на 1-ви официјално..туку зборот ми беше предавања нешо ово оно, на некои факултети веке има , па ако имате информации за медицински пишете ....

А у Софија се знае кој иде,богаташките деца што не можат да завршат у Скопје и што немаат никакви шанси да ги примат.

Како да не, до пред некоја година се некои ?*!@+ одеа Софија:) зато шо со 100 евра цел месец врвиш, Скопје само киријата е толку...
Сега е приближно исто:)

А за учењето добиваш многу поквалитетно образование, живејш во град со многу добри можности, добиваш консултации од асистентите кога сакаш, начинот на предавање, начинот на учење се на многу повисоко ниво... А Скопје ќе те шетат низ цел град за да присуствуваш на некои предавања, ќе се отепаш од учење, и на крај... (:
... Кај е Софија, кај е Скопје во образованието е многу голема разлика.

Има негде на нет листа кои е примени во Штип на општа заедно со вториот уписен рок ?

Има негде на нет листа кои е примени во Штип на општа заедно со вториот уписен рок ?

Има само кои сме примени во вториот уписен рок,ако мислеше и за првиот,ги нема,тргнати се.

Е луге имате ли некоја информација за кога се почнува со факсот мислам на време,пошо знам дека на 1-ви официјално..туку зборот ми беше предавања нешо ово оно, на некои факултети веке има , па ако имате информации за медицински пишете ....

Знае ли некој нешто? Ок јас пак да си прашам

Абе ко шо знам од прошли години (не нешо официјално) уште втората недела имаат еден куп за учење. сами избравме ова трпете сеа :))))

Ке ни кажат на 1ви

А за протетика да не знае некој кога и у колку саат ќе почнеме:vozbud::smir::helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom