Зоран Заев ќе се брани од слобода

Статус
Затворена за нови мислења.

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
абе јас ти кажав убаво ела ке ти заепам една песна и ке ти кажам кој кого крадел ...

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Стварно треба значителен дел од гласачкото тело, еве овие сликаните, во земјава да си ги преиспита садомазохистичките дела и намери. направени за време на избори, односно саоукружување на есдеесовски броеви, а воедно и несвено пукајќи куршум кон самите себе.
научи се да пишуваш неписмен

Член од
12 мај 2008
Мислења
506
Поени од реакции
25
Се осигураа оние од ВМРО..Заев требаше да биде новиот лидер на СДСМ.

R

Rikiboy

Гостин
абе јас ти кажав убаво ела ке ти заепам една песна и ке ти кажам кој кого крадел ...
Ајде слушам( тарарам там...тарарам там....тааааарамтам).....
Предлози:
1)Друже Тито ми ти се кунемо
2)Од Вардара па до Триглава
3)Бандера Роса
4)Хеј Словени

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
која ти е по желба дегену ?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
симпатичен ти е аватарот

аманте бе луѓе.. револуција кренавте...
чудата големи заев...
секој ама апсолутно секој политчар краде..
сеа некого ќе го фатат некого не...
и ај сеа да поцркаме сите ради заев... дајте не радикализирајте

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
А што го спречува да биде лидер?

Па и да станел баш тој, сега вака испаѓа намерно бидејќи му нашле нешто нели, ама СДС секогаш ќе си биде истиот под капата на Бранко.

R

Rikiboy

Гостин
која ти е по желба дегену ?
Епа мило ми е...Јас штом сум деген тогаш треба 65% од цела Република Македонија да е ништо повеќе од ИЗРОД...епа 35% неможат да се таман а другите 65% да се нетаман...:helou::tapp:А ин4е ка сме тргнале по песни може да ја испееш ПОСЛУШАЈТЕ ВИЕ СРБОМАНИ...

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
абе ај ужувај па ја со тебе се замарам ... се виде правдата излезе на виделина ... ајт оди сеа :drk:

R

Rikiboy

Гостин
Да бе....Шо се замараш....Оди тама пеј си партизански песни и пијан4и се до даска...

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
абе ај ужувај па ја со тебе се замарам ... се виде правдата излезе на виделина ... ајт оди сеа :drk:
Многу ме интересира дали клетниците од СДС ви фрлаат по некој денар шо висите по цела ноќ на форуми и лаете.

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Ела ке те частам ако сакаш и ти да се пијанчиш ... Такви како тебе се и во владата , се бламират пред јавноста само ... ц ц ц не ми е уште јасно ова како се осмелија да го направат денес . без докази без ништо да го приведат човекот што од Струмица направи Париз

Член од
17 јули 2008
Мислења
24
Поени од реакции
1
Епа мило ми е...Јас штом сум деген тогаш треба 65% од цела Република Македонија да е ништо повеќе од ИЗРОД...епа 35% неможат да се таман а другите 65% да се нетаман...:helou::tapp:А ин4е ка сме тргнале по песни може да ја испееш ПОСЛУШАЈТЕ ВИЕ СРБОМАНИ...
Abe bugar odi skri se tamu preku :bip: mi e vise od takvi kako tebe a ova so procentite amdi da ne ti gi kaza vasiot politicki partner da vi ja ebam partijata samo go sramete imeto vmro (degen izrod)ova e blaga forma za tebe bolje tatkoti da si go :drk:

Член од
11 јули 2008
Мислења
141
Поени од реакции
0
Ама нема Ајфелова!!!! Ако Глобал значи Париз, тогаш рамстор е њујорк.

R

Rikiboy

Гостин
Хехе....
Abe bugar odi skri se tamu preku :bip: mi e vise od takvi kako tebe a ova so procentite amdi da ne ti gi kaza vasiot politicki partner da vi se nasram na partijata samo go sramete imeto vmro (degen izrod)ova e blaga forma za tebe bolje tatkoti da si go :drk:
Хехехехе....Ај докажи оти сум бугарин да не речам татар, и те частам една струмичка ж‘та:smir::pos2::vozbud:...А јас затва време ќе ти докажам оти ти немаш никаква веза со Македонија...Ае поздрави по дома...:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom