имате апсолутно мнозинство во парламетот и прекрасни коалициони партнери ПРАВЕТО што сакате бреееее ,нокна мора ви се СДСМ не ми е јасно како некоја партија како сдсм што изгуби катастрофално на изборите ее нема 2 месеци ,да се плашите од нив ,или си ја имате мувата на капата дека ПОРОКАЛОВАТА МАГЛА се крева па народот ке види дека повторно е излажан,па ке мора да апсите ,да се заканувате ,па кога вие шетавте по улици и демонстриравте тоа беше ДЕМОКРАТИЈА а кога сдсм го прави тоа ,е тогаш тоа е притисок на судството ,да се смееш или да плачеш .... :pos2:СДСМ е болна партија разболена и ранишана ти се родени во власт и овај пораз што им го нанесе Груевски и ВМРО-ДПМНЕ не можат да се помират со тоа па нормално сега ќе бојкотираме нема да бидеме во праламнт сетесе во 1998 што направија исто вака блокираа парламент послем во 2001 и прва ги најдоа шипциве и отворија криза во македониај истото сценари и сега го прават не можат да се помират дека не се на власт само ме интерсира до кога вака ќе прават до кога не ги остават на раат да си ја вршат својата работа паметните луѓе што ги има Македониаја.
Ќе се прави, ќе се прави, се` во свое време.ПРАВЕТО што сакате бреееее ,нокна мора ви се
:pos2: па види вака ВРХОВИСТУ еден по методите си таков,прво сме 21 век ,второ оди под хитно да се лечиш ,оти такви БОЛНИ УМОВИ се за лечење,само ја покажуваш менталната слика на ДИКТАТОРСКАТА власт ,само си заборавил една работа ,на секоја АКЦИЈА следува РЕАКЦИЈА,закон на физиката велат, и не ми палачи тука кој наштетил на Македонија бидејки ни М немате од МАКЕДОНИЈА бугари едни чеда на КАРАКАЧАНОВ тие методи што ти се негови СИ БИЛ И ТИ НА ОБУКА ВО мајка Блгарија педериња бугарски :pos2:Ќе се прави, ќе се прави, се` во свое време.
Цмиздрете сдс педерана(ако не си сдс не се наоѓај во коментаров).
Еве ви песна.
Лепа Брена - Југословенка
Пази ги како пишуваат за заев..сигурен сум дека е невин, гарант е невин, а судот е најважен од една страна за нив, но само кога им одговара на сдс шупците, па за после да спомне некој што е тоа судски совет, бил во грешка зошто му одредува мерка притвор.
Ве плукам сите, кои и наштетивте на Македонија, кои ја доведовте до ова ниво.
Се од сдс треба да се истреби, за да и тргне на Македонија.
Се додека тоа не е јасно на секој, државата нема да оди напред.
Дали ќе се легални методи или хајки, наместени, монтирани процеси, воопшто не е важно.
Доста му беа зафрканции на народот.
Во заебани времиња, заебани методи ќе се користат.
Ако, ако олесни си се, дефекаторче мало.:pos2: па види вака ВРХОВИСТУ еден по методите си таков,прво сме 21 век ,второ оди под хитно да се лечиш ,оти такви БОЛНИ УМОВИ се за лечење,само ја покажуваш менталната слика на ДИКТАТОРСКАТА власт ,само си заборавил една работа ,на секоја АКЦИЈА следува РЕАКЦИЈА,закон на физиката велат, и не ми палачи тука кој наштетил на Македонија бидејки ни М немате од МАКЕДОНИЈА бугари едни чеда на КАРАКАЧАНОВ тие методи што ти се негови СИ БИЛ И ТИ НА ОБУКА ВО мајка Блгарија педериња бугарски :pos2:
da imase diktatura vo makedonija dosega za ova so go napisa ke ti tropnea na pendzere cickovci so crni ocila.ДЕМОКРАТИЈА велите,е па вака демократски ли е да затвараш некого за проект кој е награден од СОВЕТОТ НА ЕВРОПА,демократија ли е образложението на СУДСКИОТ СОВЕТ читај
1, да не го повторел делото=значи ке треба да направи уште еден ГЛОБАЛ.
2, да не влијаел на светоците(документите) а башка за ГЛОБАЛ имаше 27 контроли значи власта ги има најмалце во 27 примероци истите,или распит на сведоците сопственици на земјиштето значи истиот суд самиот себе не се почитува кога истиот тој 3 пати пресуди во корист на општина Струмица ,дека истот земјиште е платено и тоа дава(2) пати.
3,да не избегал па ако сакаше Заев ке си го задржеше пратеничкиот мандат со тоа и ИМУНИТЕТ и никому ништо,
Чисто за потсетување за вашата демократија во наводници кога влеговте во СОБРАНИЕТО НА Македонија кога го запаливте знамето ај ви се молам погледнете се во огледало и барем пред самите сеге признајте си дека за улична демократијА МОЖЕ ПРОФЕСОРИ ДА БИДЕТЕ а за ЗАЕВ не се секирајте се ке излезе на виделина , а колку сте кусогледи и задоени еее дома ни зборуваат дека власта контролира медиуми ,на интелектуалците им е страв јавно да критикуваат на добредојдовте во ДИКТАТУРАТА НА портокаловата ЛАГА
Баш бидејќи не сум без кичма како велиш, активно ќе се залагам за елиминација на сите ретроградни кадри, кои претпоставувам знаеш се од сдс.знаеш кој е имун ,само БЕСКИЧМЕЊАК кој нема мозок и слепо ги извршува наредбите на ВОЈВОДАТА само си едно инструментче во рацете на УМОБОЛНИТЕ а незнам што те навреди ВИСТИНАТА ???? Е па тааазнае и да биде понекогаш болна
кога дпмне е на улица тогаш тоа се демократски методи ,кога тоа го прави сдсм тоа е притисок на судството,кога дпмне го напушти собранието тоа беше демократија (или не паметишпа решете се веке лицемери едни кога сте во право .... за (зз) има врем ке го засакаш и ти кога ке стане премиер на влада и ке се увериш што е квалитетda imase diktatura vo makedonija dosega za ova so go napisa ke ti tropnea na pendzere cickovci so crni ocila.
na site mozni temi go istupe so zaev do maksimum, zivotov nit pucnuva nit se zivee a uste pomalku zavrsuva so zoran zaev.
ako veke i tuka go spomnuvas istiot slucaj togas elaboiraj za opravdanost na negovata partija sdsm zosto go napusti parlamentot, zosto se fakja za izmena na delovnik koga za negovoto donesuvanje ne bese na rasprava, ili ete pogore koga treba da se skokne sluzbeno amerika bendevska leta a na sednica ne odi, rcaenjesto doprinesuva sdsm za razvoj na demokratija so uli?
i aman ne go spomnuvaj zz segde, pretpostavuvam na kanter strajk se pises zoran zaev? )))))
ima momenti be prijatele koga sam se nejkam pa ke sum go zasakal zz c c c c c c.кога дпмне е на улица тогаш тоа се демократски методи ,кога тоа го прави сдсм тоа е притисок на судството,кога дпмне го напушти собранието тоа беше демократија (или не паметишпа решете се веке лицемери едни кога сте во право .... за (зз) има врем ке го засакаш и ти кога ке стане премиер на влада и ке се увериш што е квалитет
+Баш бидејќи не сум без кичма како велиш, активно ќе се залагам за елиминација на сите ретроградни кадри, кои претпоставувам знаеш се од сдс.
Еве ти тема. Да видиш кои ќе се први на отстрел.
Дел од оние кои треба да се позади решетки
или си дете или се правиш луд ,па кога дпмне беше во колиција со гошевima momenti be prijatele koga sam se nejkam pa ke sum go zasakal zz c c c c c c.
i molim te kazi mi koga vmro dpmne go napusti sobranieto, daj potseti me za takov nastan, ne zboram za sednica tuku za napustanje na institucijata sobranie kako sto sdsm napravi sega, ozbilno podseti me moz navistina ne se sekjavam