Тикви4ка
Нарцис со сина крв
- Член од
- 1 март 2007
- Мислења
- 3.134
- Поени од реакции
- 273
ај да ти одговорам малку поопширно од лично искуство..А добро.
Јас имам едно прашање.
(адресирано до девојките)
Зошто како по некое неопишано правило,најголемиот дел од вас,и тоа уште поизразено ако станувало збор за некоја сериозна и долга врска ги бркате другарите на веќе бившиот ви дечко?
Само без стартни одбивања дека тоа е така молам,потврдено е неколкукратно досега,на дело.
Мојата маленкост би сакала просто да разбере малку повеќе за поривите за еден таков потег.
:back:
прво.. никогаш не сум го бркала другарот на бившиот туку тој мене ме бркал..
второ тој 5 години ми беше крајно симпатичен, јас дури и појма немав дека се другари..
јас бившиот сум можела да го варам со другар му, ама никогаш не сум имала срце да го направам тоа.
денес јас можам да тргнам со другар му ама не ми дава срце од прост аспект: ете тие се другари, нема смисла да праам хаос иако сега ми се допаѓа уште повеќе, независно од тоа што му е другар..
како бившиот ќе ми се осеќа кога јас со него за рака ќе застанеме заедно во друштво.. или со него сум била до вчера ( вчера= пред 4 години) а денес со другар му се бакнувам се гушкам
со него кога сум се чувствувам преубаво, ко на 7мо небо, ама ете останавме на едно единстено мување..
и после тоа мување мене би беше претешко затоа што сметав дека направив глупост..
али од друга страна пак Фокси Батерфлај што ми рече еднаш: ти што си му на бившиотѕ?
-ништоооо
а тој му е другар..
јбг ако тој не се секира за другарството што го има со бившиот твој и дали тоа ќе се расипе или не зашто тебе да те гризе совеста
:back:
нема потреба од дополнителни коментари :helou: