Неверен зет/невеста?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Tetka mi koga mi kaza ne mozev da poveruvam!bila na svadba,koga na sredina od svadbata izlegol tatkoto na nevestata i kazal deka nema poveke svadba,zs ko fanal zetot vo wc so KUMOT-EJ BIL I PEDER!site so podzinati usti,a nevestata vo sok,!:kesa:
sto bi napravile vie na nejzino mesto???ja bi gi pokanila na eden cocek so kumot,sto drugo:toe:???

Значи без детски испади, одговарајте ако ви се одговара. Ако не, преќутете еднаш.
Темава може е на латиница и аматерски поставена, ама зошто да не ја продискутираме. Девојката е нова, дајте и шанса. Како учени да сте се родиле се однесувате.
Ајде од почеток ... што би направиле доколку на денот на вашата свадба го фатите вашиот иден сопруг/сопруга како ве изневерува?

Доколку само јас го забележам тоа, би ја продолжил свадбата а потоа би решиле.
А доколку сите го видат тоа...не знам, не би можел да се замислам во таква позиција...веројатно би напуштил, би бил засрамен и налутен.Тешки моменти би биле тоа:helou:

wow тоа е шок.па претпоставувам дека ке истрчам од свадбата и ке се преселам во друга држава... или континент...нема везе како и да е ке избегам:toe:

wow тоа е шок.па претпоставувам дека ке истрчам од свадбата и ке се преселам во друга држава... или континент...нема везе како и да е ке избегам:toe:

Зошто да се преселиш во друга држава? Од срам ли? Срам што некој друг прави таква дебилна глупост на денот на договорената свадба?:toe:
Јас со дигната глава би кажала дека е подобро што го направил тоа тогаш, отколку на денот потоа. Не за друго, туку зошто да има развод, кога може да помине и без свадба. И најмалку би се срамела од тоа. Не сум јас таа што се стиска во некое прикриено ќоше со некој друг. На другиот нека падне се`, од срам до вина.

па што знам,би сакала а ги избегнам разговорите со сите што ке ме прашуваат како ми е, да ми кажуваат каков е тој, дека ке најдам подобар...доволно тешко ке ми биде тоа што мене ми се случило дека оној со кој сум ја планирала иднината ме изневерил на најубавиот ден од мојот живот а камоли после тоа да ги трпам сите и што ги знам и не ги знам да ми оправаат криви дрини. не знам јас кога ми е теско сакам да сум потполно сама:jaj:

па што знам,би сакала а ги избегнам разговорите со сите што ке ме прашуваат како ми е, да ми кажуваат каков е тој, дека ке најдам подобар...доволно тешко ке ми биде тоа што мене ми се случило дека оној со кој сум ја планирала иднината ме изневерил на најубавиот ден од мојот живот а камоли после тоа да ги трпам сите и што ги знам и не ги знам да ми оправаат криви дрини. не знам јас кога ми е теско сакам да сум потполно сама:jaj:
Живееме во таква средина,па туѓото мислење-,,СО КЕ КАЖЕ НАРОДОТ,,ние поважно понекогаш од нашиот живот и срека.Само едно да ти казам-СЕКОЕ ЧУДО ЗА ТРИ ДЕНА!!!!

Доколку само јас го забележам тоа, би ја продолжил свадбата а потоа би решиле.
А доколку сите го видат тоа...не знам, не би можел да се замислам во таква позиција...веројатно би напуштил, би бил засрамен и налутен.Тешки моменти би биле тоа:helou:
Што би имало да се решава потоа? Има некоја разлика меѓу тоа да видиш ти и да видат сите? Прам муабет за разочарувањето кое ќе го чувствуваш во себе, не за срамот што ќе те снајде.

Јас лично би направила скандал. Односно би објавила на сите што и како е. Нема зошто јас да се срамам или бегам за некоја глупост за која би требало да се срами некој друг.

Понижувањето ќе биде дупло поголемо за него. Пред сите пријатели, роднини јас кажувам каква ниска личност тој е всушност.

А што ќе каже народот..баш ми е гајле. Ако имаат малку памет ќе знаат кого да обвинат а кого да воздигнат.

Би ја прекинала свадбата со објаснување за гостите дека тој чекор е неопходен поради премногу исти интереси ( мажи нали ) со младоженецот. :)

А во ситуација ако си има нати го-дај ми го со жена... најверојатно пак би ја прекинала свадбата, ал без објаснување зашто би била веј ту мач писд оф и би направила скандал.

Се мислам имаше ваква тема,ама никако неможам да ја најдам.Ако се случи тоа ќе ја спојам.

Што се однесува на темава,би го замолила мојот несуден маж да не биде педер :wink: и да го ожени кумот пред сите.Јас прва ќе им честитам.

Хм.. Дека би се прекинала свадбата, тоа нормално, ама каква ќе биде мојата реакција, дали ќе правам скандали или ќе си заминам фино лепо, не знам.. Веројатно скандал би направила, нешто како кики..
А иначе тоа што бил педер, не би ми било важно.. Сепак бил со некој друг/а..Сеа машко, женско, што е битно..:smir:

Tetka mi koga mi kaza ne mozev da poveruvam!bila na svadba,koga na sredina od svadbata izlegol tatkoto na nevestata i kazal deka nema poveke svadba,zs ko fanal zetot vo wc so KUMOT-EJ BIL I PEDER!site so podzinati usti,a nevestata vo sok,!:kesa:
sto bi napravile vie na nejzino mesto???ja bi gi pokanila na eden cocek so kumot,sto drugo:toe:???

Ебате ситуацијата. Ебате таткото на невестата паничар шо праи скандали и шо и го уништува на ќерка му најубавиот ден, и ја срами пред сите роднини и пријатели. Ако дешавкава се случила на сред свадба, матичното значи поминало и младите се официјално и легално во брак. Никакво прекинување на свадбата и бламажи нема да помогнат.

Некој мора да зачува присебност во вакви ситуации. Ако мора тоа да биде невестата, нека биде. Би бапнала две-три чашки на екс и би станала да одржам здравица: Тато, знам дека отсекогаш беше против бракот со мојот најмил, ама ова е веќе очајнички потег. Другпат немој да пиеш толку. Свадбата може да продолжи! Музика! И ќе го поведам орото.

А со младоженецот ќе си ги измериме дома. Брачните проблеми не се решаваат во јавност. Ќе повторам, во ситуацијата, таткото што ја прекинува свадбата е најголем кретен.

Хм.. Дека би се прекинала свадбата, тоа нормално, ама каква ќе биде мојата реакција, дали ќе правам скандали или ќе си заминам фино лепо, не знам.. Веројатно скандал би направила, нешто како кики..
А иначе тоа што бил педер, не би ми било важно.. Сепак бил со некој друг/а..Сеа машко, женско, што е битно..:smir:
имаш право неверство сие неверство,и те боли-многу,посебно ако е на најсрекниот ден во твојот живот,сонот на секоја млада девојка,си потрошила толку години од твојата младост-за џабе се!а,тросковите за свадба и нервозите на родителите-тоа е друг проблем!

Ебате ситуацијата. Ебате таткото на невестата паничар шо праи скандали и шо и го уништува на ќерка му најубавиот ден, и ја срами пред сите роднини и пријатели. Ако дешавкава се случила на сред свадба, матичното значи поминало и младите се официјално и легално во брак. Никакво прекинување на свадбата и бламажи нема да помогнат.

Некој мора да зачува присебност во вакви ситуации. Ако мора тоа да биде невестата, нека биде. Би бапнала две-три чашки на екс и би станала да одржам здравица: Тато, знам дека отсекогаш беше против бракот со мојот најмил, ама ова е веќе очајнички потег. Другпат немој да пиеш толку. Свадбата може да продолжи! Музика! И ќе го поведам орото.

А со младоженецот ќе си ги измериме дома. Брачните проблеми не се решаваат во јавност. Ќе повторам, во ситуацијата, таткото што ја прекинува свадбата е најголем кретен.
Малку ме насмеа,за ова со пиењево,ама ако подобро размислам,стварно имаш право,таткото треба да си кути,али дај кути ти ако си татко???????срце нема да ти даде ке го задавиш со свои раце

Парот беше од Битола...Навистина шокантно беше, од една страна, од друга смешно, глупаво и одвратно...
Типот е типично сељачиште од с.Логоварди кое на некој начин се наметна на доста угледната фамилија од Битола:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom