- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 2.247
- Поени од реакции
- 57
Еј Абе знае ли некој кој дел од градот е покриен со тие sunwireless мрежи, каде може да се фати конекцијата?
И на мене ми се јавија за истата анкета, јас кажав до 800 денари ама ако брзина е над 2 мбБаш ми се јавија чера од SunWirelles
Да ме прашат некоја анкета дали сум за доволен дали е брз итн..меѓу ова ме прашаа ако би станале наш стален корисник колку би плаќале јас велам 400:pos2:
Значи ги креират пакетите јас мислам...
Баш пред пола саат ми се јавија од Sun Wireless да ми прашат дали сакам договор да направам со нив или да ги видам пакетите и ги прашав дали во цел град се фаќа мрежата кажаа да ама не ми се верува...BTW многу се досадни пред 3-4 дена ми се јавија да ме прашаат некој глупости сега пак дали сакам да користам интернет од нив....Еј а дали во целиот град се добива конекцијата или само во одредени делови?
Благодарам за информациите !Баш пред пола саат ми се јавија од Sun Wireless да ми прашат дали сакам договор да направам со нив или да ги видам пакетите и ги прашав дали во цел град се фаќа мрежата кажаа да ама не ми се верува...BTW многу се досадни пред 3-4 дена ми се јавија да ме прашаат некој глупости сега пак дали сакам да користам интернет од нив....
За сега само за Струмица.Dobro 20 pati se prasa ZA KOJ GRADOVI E OVAA USLUGA Da ne cepam ohridski sega za koj gradoj e ova !
SunWireless, ќе се шири низ Македонија, моментално го има само во Струмица, а сега мислам дека работат на тај регион Охрид-Струга и плус Струмичките села. А Скопје е оставен за последен регион кој ќе го покријат. А рекоа дека тоа ќе биде за околу 1 месец но, не е сигурно.Абе јас сум од Струга, и пред некој ден фатив неколку Access Pointа на ова SUN Wireless, SunWirelessST92 и SunMobile ги гледам во моментов. Нема енкрипција но не можам да се конектирам.