Маички со натписи

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Во Загреб има една продавница WGW, само за вакви работи, маички со натписи, леле ко влегов не сакав да излезам!

Си купив една, пишит "SMILE if you think i'm sexy" :):):pipi:

бев прееска во рамстор, не им работел принтерот...
фак...

Ехх.. Таман планирав да си испринтам
If you are looking at this
pull my penis !

Знаеш усвари каде е...
Има една зграда со графити на неа ( чудни фацки, налик на вонземјани ) и доле во подрум печатат.
Кај што е Вулкан, само право по улицата до раскрсницата и после само десно. ( прееска прво на Левел се сетив дека е во близина, па затоа го пишав :) )
ај некој ко за глуп нека објасни кај е оваа раскрсница...
само бидејќи само еден месец сум во скопје нека објасни со општо познати места.
фала:back:

Јоане, морат да знајш кај е Кузнам студентскион. Улицата спроти него шо ојт за вцентар.

Ај и ја сакам денојве една да си напрам, ваљда во Рамстор ќе го попрает принтерот :)))

Фак ми, незнам... од рекорд накај јбт па десно накај соборен, тука негде е ова чудово? :kesa:

Фак ми, незнам... од рекорд накај јбт па десно накај соборен, тука негде е ова чудово? :kesa:
Добро почна, само без соборниот. Од рекорд ќе си одиш накај ЈБТ и кога ќе го заминеш ЈБТ има раскрсница. На раскрсницата ќе продолжиш право и ќе видиш една трафика. Е од таа страна на улицата има една зграда која на стаклото од приземјето пишува сито печат дрн дрн. Тука се тие :).

Еј на пример ако сакам да ми испечатат слика на маицата може слика на хартија да им однесам на пример постер ке ми испечатат или мора на Цд или слично ?

Леле многу сакам да си испечатам една It's not PMS it's YOU! :))

Инаку, видов спроти Скопјанка и таму печатат маици, 180 денари, само не знам каков е квалитетот :toe:

Добро почна, само без соборниот. Од рекорд ќе си одиш накај ЈБТ и кога ќе го заминеш ЈБТ има раскрсница. На раскрсницата ќе продолжиш право и ќе видиш една трафика. Е од таа страна на улицата има една зграда која на стаклото од приземјето пишува сито печат дрн дрн. Тука се тие :).
поминав прееска го видов то сито дрн дрн ама ем беше темно внатре (затворено),ем појма немам од кај би влегол кога би било отворено:kesa:

поминав прееска го видов то сито дрн дрн ама ем беше темно внатре (затворено),ем појма немам од кај би влегол кога би било отворено:kesa:

Мислам дека се симнуваш по едни скали ќе се снајдеш гарант.

Ај дајте ми некој совет што да испечатам?
Македонски натпис барам...А таа маицата што ја порачав од т-маица уште не е дојдена:pos:

Ова е според мене добро:

Предна страна: На задната страна на маицава се ебат двајца.
Задна страна: Се заебавам бе. :)

Лево од прозорот имаш влез за зградата... Кога ќе влезеш идеш малку право и од десно имаш скали за надоле, таму :)
П.С. Малку е скапичко :)
Ај те молам пиши после колку ти побарал :smir:

тешко дека ќе успеам да појдам со оглед на тоа што утре полагам колоквиум, фаќам автобус и едно 4,5 дена во охрид ќе сум...
шом е скапичко тамам откако ќе се вратам во рамстор ќе одам, само шо ми рекоа да си носам моја маица бидејќи немале нивни па така само за штампање (црна) 150 денари ќе ми земат...
едит - немојте да мислите дека е толку креативен фантомов, го имаше на некој сајт амерички ова, само шо не пишеше позади ајм џоукинг/факинг вит ју туку нешо со исус беше... :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom