Milanez`
Tutta lα miα vitα...
- Член од
- 6 август 2007
- Мислења
- 14.540
- Поени од реакции
- 5.526
И знаеш што ќе се деси ? истото што се деси кога остана Милан со 3 англискиИ пак 3 англиски и Барцелона.
И знаеш што ќе се деси ? истото што се деси кога остана Милан со 3 англискиИ пак 3 англиски и Барцелона.
Ова сега го сонуеше па стана да ни кажеш или...И знаеш што ќе се деси ? истото што се деси кога остана Милан со 3 англиски
Добро бе, мое мислење е тоа... ако не ти се свиѓа дај ми црвено ка ја тебе ајт.Ова сега го сонуеше па стана да ни кажеш или...
Факт е дека топката е округлеста за сите. А како што знам сите стигнаа на исто ниво во полуфиналето на ЛШ. Тука нема фраерлук тука има да се плашиш од сите. Амбициите се до небо, мотивот да не зборам а притисокот кој паѓа врз фаворитот е најголем. Барселона не е тим за потценување ма како тие се фаворити според мене во полуфиналево. Газат во Ла Лига и го имаат најопасниот напад во светот. Ако продолжат со таа добро препознатлива офанзивна игра и ги внесат Челзи во таа машинерија има да ги прегазат. За разлика од Манчестер Ј. кои играат доста неинвентивно просто досадно и секој напад сеа за сеа е прочитан од дефанзивците (видовме каков гол дадоа) Плус притисокот е кај нив како бранители. Челзи со Гус Хидинг изгледаат опасно но според мене ако не ја поправат дефанзивата тешко да ги поминат Барса. Арсенал мислам дека ке влезат во полуфиналево најлабаво па со таква релаксирана игра можно е да ги изненадат Манчестер. Младите играчи на Арсенал ке имаат мотив а и силата е неоспорена. Се на се интересни дуели и шампионот може да биде секој....Ова сега го сонуеше па стана да ни кажеш или...
Били живи па виделиИ знаеш што ќе се деси ? истото што се деси кога остана Милан со 3 англиски
Така е lee:lee:На БАРСА сите можат вода да и носааат...
Факт е дека топката е округлеста за сите. А како што знам сите стигнаа на исто ниво во полуфиналето на ЛШ. Тука нема фраерлук тука има да се плашиш од сите. Амбициите се до небо, мотивот да не зборам а притисокот кој паѓа врз фаворитот е најголем. Барселона не е тим за потценување ма како тие се фаворити според мене во полуфиналево. Газат во Ла Лига и го имаат најопасниот напад во светот. Ако продолжат со таа добро препознатлива офанзивна игра и ги внесат Челзи во таа машинерија има да ги прегазат. За разлика од Манчестер Ј. кои играат доста неинвентивно просто досадно и секој напад сеа за сеа е прочитан од дефанзивците (видовме каков гол дадоа) Плус притисокот е кај нив како бранители. Челзи со Гус Хидинг изгледаат опасно но според мене ако не ја поправат дефанзивата тешко да ги поминат Барса. Арсенал мислам дека ке влезат во полуфиналево најлабаво па со таква релаксирана игра можно е да ги изненадат Манчестер. Младите играчи на Арсенал ке имаат мотив а и силата е неоспорена. Се на се интересни дуели и шампионот може да биде секој....
Jaс пак мислам дека ќе е Реал-Интер 120%:tv:Челзи-Арсенал ќе биде финале :tv:
Многу јасно напишано. Јас мислев дека ова правило ќе е од наредната година. Значи им се дава шанса на послабите лиги и екипи да учествуваат во ЛШ. Добро за нив но квалитетот ќе падне малку:smir:ОД поголемите првенства:Англија,Шпанија и Италија ќе одат по 3 екипи дирекн,а 4тата ќе игра кфалификации..Исти и од Германија ќе одат 2 наместо 1 дирекно.:Само што во кфалификациите Англиски тим (4-тото место) ќе игра со некој од појаките првенства(Германија,Италија,Шпанија,Португалија;Франција итн.Пр. Арсенал ќе игра кфалификации со Валенсија..А македонските екипи ќе играат 3-то кфалификационо коло со некоја екипа од послабо првенство..Сфативте??Ако сум грешка фантомХ нека ме поправи..