Лига на шампиони 2008-2009

Статус
Затворена за нови мислења.
M

Mario Gómez

Гостин
Баерн-Арсенал ,се разбира ако помине Арсенал..

Член од
8 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
a bi bilo mnogu mnogu interesno ako sportnig go pobedat baern i odat tie ponatamu:D:D

нема шанси ... не дека ги сакам Баерн ама имаат добри играчи и не верувам дека ке си дозволат луксуз да изгубат од Спортинг дома :D

M

Mario Gómez

Гостин
нема шанси ... не дека ги сакам Баерн ама имаат добри играчи и не верувам дека ке си дозволат луксуз да изгубат од Спортинг дома :D
Уште еден што го има за дечко на Роналдо...

Член од
8 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
За првото болдирано,ке кажам дека не е битно тука кој како играл.Се случува и послаб тим да му даде гол на појјак и работите да се сменат скроз.Еве замисли што ке се случи ако Интер даде прв гол?Колку ке треба да даде Манчестер.Искрено тука сум за Манчестер али уште ништо не се знае!Значи Манчестер ако поведе 1:0 се до крајот на утакмицата ништо нема да се знае и плус на Интер пак ке му треба еден гол.А доколку Интер поведе тогаш на Манчестер ке му требаат 2 гола.

За второто болдирано.Челзи имаше можеби неколку шанси за 2:0 али ништо поарни не беа ни Јуве.Ретко кој така го надиграл дома така Челзи.Премногу доминираше Јуве.Тоа не е на арно.Во Торино се е можно!

за Man U - Inter навивач на Man U сум ама искрено кажано страв ми е :) Inter последните 2 утакмици ги играше без Ibrahimovic така да се може да се случи .... ама сепак надежта последна умира па ќе се надевам дека ке победиме Glory Glory Man United !!! 4 Ever In My Heart !!!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Мое лично мислење е дека Реал ја научи лекцијата на Бернабе,и мислам дека има шанси да победи,доколку Бенитез не реши да го паркира автобусот пред голот на Ливерпул,како што тоа го направи на Бернабе.
Тој уште од сега сигурно им вика не смеет повеќе од нашата средина во 90 ќе ги нападнеме и ќе дадеме гол како на Бернабе.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
за Man U - Inter навивач на Man U сум ама искрено кажано страв ми е :) Inter последните 2 утакмици ги играше без Ibrahimovic така да се може да се случи .... ама сепак надежта последна умира па ќе се надевам дека ке победиме Glory Glory Man United !!! 4 Ever In My Heart !!!
А бе каков страв, од кого од Интер?:pos2::pos2::pos2:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
ТАКА Е НЕ ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШИМЕ!Интер и Мурињо ништо не ни можат,3-1 на ОТ и ајде нека си ги пакуваат куферите!

Единствената шампионска титула на Интер(сигурно се мисли за ЛШ):pos2:

Krkiroma

NOMEN EST OMEN
Член од
30 декември 2008
Мислења
736
Поени од реакции
22

Единствената шампионска титула на Интер(сигурно се мисли за ЛШ):pos2:
Не пишува единствената туку последната титула на Интер во ЛШ, а инаку Интер има освоено две.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Не пишува единствената туку последната титула на Интер во ЛШ, а инаку Интер има освоено две.
Фала за преводот:smir:

Малку фосилизирана бе... се плашам дека и топката им била од ист материјал :pos:
Да ти кажам право може и да била, нема од тоа време преживеани, сигурно до сега ќе разберевме каква била:pos2:

M

Mario Gómez

Гостин
Интер што зборите бе,оваа година ќе стане шампион...

:pos2::pos2::pos2:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ако потценувајте го Интер ама ќе видиме што ќе биде во среда.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom