Лига на шампиони 2008-2009

• Креатор на темата Креатор на темата Vlatko_100
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам сега дека Челси игра во вторник а Јунајтед во среда,така иде по редослед!!

Мислам сега дека Челси игра во вторник а Јунајтед во среда,така иде по редослед!!
Сите овие ги копирав од официјалната страна на Лига на шампиони па сеа ти види дали се грешни :helou:

Matchday Three - Tuesday 21 Oct 2008
FC Bayern München - ACF Fiorentina
Fenerbahçe SK - Arsenal FC
Juventus - Real Madrid CF

Matchday Three - Wednesday 22 Oct 2008
Chelsea FC - AS Roma
Club Atlético de Madrid - Liverpool FC

Ова ви се пет супер дуели. Бирајте. :tv:

Во вторник сигурно на повеќе канали ќе ги пренесуваат Јувентус - Реал, а во среда Атлетико - Ливерпул.
Тие се и најинтересните ова коло.

Канаваро против Јувентус. :vozbud:
Торес против Атлетико. :vozbud:

Ke bide zabavno ovoj vtornik i sreda.Se nadevam deka i padnat golovi i ke gledame interesen natprevar!Spored mene najinteresen ke bide Real i Juventus:smir:

Ke bide zabavno ovoj vtornik i sreda.Se nadevam deka i padnat golovi i ke gledame interesen natprevar!Spored mene najinteresen ke bide Real i Juventus:smir:

Овој вторник и среда нема утакмици.
Тек после тоа.Има квалификации за сп.

Отсекогаш е бил интересен овој дуел :),имаме лошо искуство со Јувентус во ЛШ ама сега ќе им кажеме кој е кој.:vozbud:

Атлетико Мадрид казнет
Европската фудбалска унија (УЕФА) денеска изрече казна за мадридскиот клуб Атлетико поради непрописното навивање на натпреварот со Олимпик Марсеј.
Атлетико ќе биде казнет со два натпревари не играње на домашен терен во Лигата на шампиони. УЕФА истакна дека казната може да биде продолжена со уште еден натпревар доколку работите не се сменат.
Забелешки беа упатени и кон лошата организација на натпреварот со Олимпик, но најмногу за расистичките пароли. Шпанскиот клуб ќе мора да плати казна од 150.000 евра.
Мадридскиот клуб ќе игра вон домашен терен со Ливерпул и ПСВ.

Сега на вести видов , доколку продолжат инцидентите на стадионите во Италија можно е Рим да ја загуби организацијата на финалето од ЛШ , иако тешко дека тоа ке се реализира сепак , упатена е опомена за однесувањето на италијанските фанови во иднина .

Италијанците се заболени со фудбалот исто така и навивачите на Бенфика на домашен терен кога игра Бенфика стадионот го палат

Островското дерби Манчестер Ј-Селтик.
Мајстори на слободни удари:Роналдо vs Накамура.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom