Fantom
Chikara
- Член од
- 4 јуни 2006
- Мислења
- 11.453
- Поени од реакции
- 812
И поточе во Свирипичино, и капка дожд во Долно Дупени.Зш е охридско ама што врска има името ?
.... имеме река струга :baeh:
И поточе во Свирипичино, и капка дожд во Долно Дупени.Зш е охридско ама што врска има името ?
.... имеме река струга :baeh:
Нема врска муабетов ти рече дека ги мразам скопјани а не е така :smir:здравје следната година ќе се приклучиме на бојкот
сори ако грешам ама тој впечаток го добив:smir:Нема врска муабетов ти рече дека ги мразам скопјани а не е така :smir:
Па.. Во Албанија во Валона(Вљора) и во Охрид - Градиште со другари на журкање ...
Па во Охрид одам обавезно, морам да го видам Лени...
Во Белград кај братучедите и некој ден во Охрид...
Ќе идам до Охрид ама успут ќе поминам у Ибица,Бора Бора,Мајами и Јамајка
Прво Охрид па после изгледа Јадранот или Турција!!!
Според мене кај нас во нашата златна Македонија најубаво ти е во Дојран!Инаку јас ќе гледам да отидам неколку викенди во Охрид.
Имам планови... Меѓу кои не е грција. И да не испадне ништо од тоа, Охрид не ми бега. Го планираме веќе месец дена со другарчињата, јули би требало, или август. У крај краева, баш ме боли за шетањето по странство, ОХРИД САКАМ! Со недели веќе глеам слики од прошлите одмори таму, + слики и слики и слики од Охрид, и се нерфирам, и сакам, и жими сВА, ако го пропуштам и оваа година, си пишувам тестамент.
Турција а потоа се разбира Охрид.
Со домашните - Охрид (Љубаниште) и или Турција или Хрватска (повеќе второво)
Со другарките Охрид-Градиште (ова е сигурно)
: )
Ваљда Охрид, како и секоја година.:helou:
Охрид...може ли некој да ми каже кое место во околината на Охрид е најубаво за млади луѓе кои сакаат журки и кое време е најдобро?
btw Црна Гора ОБАВЕЗНО и некој викенд во Охрид.Ова се моите планови за ова лето!
Тикви4ка напиша:па Охрид најверојатно ако не успеам да ги натерам другаркиве накај Црна Гора да му ја фатиме.
али мамини мази, демек сите на нив чекаат да ги украдат
јбг само Црна Гора не примаат без визи
stefan_stev4e напиша:КАј брат ми у Белград, ќе си работам у кафиќот ем ќе си истерам одмор, базен, Ада Циганлија, после можеби ќе идам со моите у Франција на гости кај вујче.., и на крај секако со друштво у Охрид
MARKO MZT напиша:ohrid,as always, toa mora da se ispostuva........ nedela dena pripremi za ona vistinskoto a toa e bugarija ......... kje trknam do srbija kaj rodninite , u optek se i BIH so banja luka i sarajevo na 5-6 dena so orkestar......... prespa kaj dedo mi ,nedela dena obavezno ako ne i pojse ..............
kje bide long hot summer .......... ama posle........fax a ja brucos ...........
Имаме во план многу места...у Охридчето сигурно кај Кика,со друштво и посебно со вујко ми.Планирам со Маја да одам прво во Црна Гора а потоа кај татко ми во Пирот (Србија).И незнам од се ова што ќе испадне...ама осеќам дека ќе ми биде возбудливо летово ако имам среќаfiksna:
Прво во Охрид со друштво,Словенија(Порторож)па по Италиј(Рим,Фиренца,Торино,Милано)па Монако,Франција(Марсеј,Кан)и Шпанија(Барселона,Валенсија,Севиља)и по истиот пат назад
Охрида града ќе се иде стандард, да се видат другари/ки, роднини и слично, а во план и реализирање на истиот е Шпањолска, едно 15тина дена мераклиско опуштање заедно со моите омилени фацки и заборавање на се, па понатака ќе видиме
Кај сакам? Ееее кај сакам На многу места сакам ама неможе.... Ќе идам Тенерифе и Охрид
На кој му се иде у Охрид, по Кајганџиска линија?
Таму, накај 20 јули... Ако има заинтересирани Кајганџии, пишете да се договориме...
Хм... Највероватно годинава ке нема одмор, особено ако се почне со работа по планираното. Којзнае како ке испадне, али јбг работата е на прво место. Па догодина ке надокнадиме и за оваа. Охрид и Дојран посекако не ни бегаат, па можеби ке скокниме на еднодневна или викенд.
Хрватска е у игра..у вилата на вујко ми..а можда и Охрид ќе видиме=)
Оххххх...
Ова лето како никогаш досега сакам да кулирам и да се одморам. Така да сигурно ќе биде или некое место на планина или некое подалечно но убаво место за одмор.
И секако Охрид е неизбежна дестинација за преку викенд.
Фаворит е Охрид...
Па ќе видеме има време... Здравје
Oхрид after the 15th of July(со друштво)
Нема летен одмор за мене, последниот испит ми е на 7-ми јуни, ми следи пракса две недели и сесија од 15 Август. И неколкуте дена кои планирам да ги поминам во Охрид ми се луксуз. )=
Охрид,Охрид,Охрид.
Златен Охрид.:je:
Само планирам одморов да ми биде мирен,опуштен,онака прав одмор.Без гужви,пиење и слично.
Охрид дефинитивно.
Ohrid od 16 juli,a Hrvatska od 1 avgust
Македонија почеток на Август (Охрид, Кочани, Виница, Прилеп и секако Кавадарци) и на крај на Август една недела Англија
ПРво во Турција па у Охрид со другари
Охрид е веќе неизбежно, а сега правиме и некои напори за Англија па ќе видиме што ќе биде.
Прво Охрид со другарките од 25 јули, па августот со моите во Будва
Секако одење по журки задолжително :helou:
Во Сончев Брег - Бугарија од 5 до 15 јули со другарки. Денес поднесовме документи. ПослеМ во август би требало да одам со другарка и другар во Берлин, во стан кај братот на другарка ми и да седиме некои си 20-тина дена. Само не знам со пари како ќе се издржи тоа И секако, планирам и по некој викенд до Охрид да направам, за мене лето без Охрид не мојт
Колку се просечни цени за приватен престој во Охрид?
11 Јули -21 Јули во Охрид, камп Градиште. После од 22 Јули до 2 Август во Албанија ,ама не сум сигурен дали во Саранда или пак во Валона.....
И то...
10тина дена за охрид ( останатиде денови на базен yee )
И Корун во Охрид... Аман бе, нели бојкотиравте?У автокамп Љубаништа, најдобрата плажа на Охридско езеро. 4та година по ред идам таму Со моја приколка (брако), камперски настроен.... Е тоа е одмор.
20 Јули - 5 август - Охрид ( ГРАДИШТЕ КАМПИНГ :baeh: ) Ако има некој шо ке биде таму тоа време ке ме најде во камповите кај шо ке има најгласна музика аххаха:pos2:
Лани бев у Валона , приватен смештај , 25 евра на ден апартманот беше , супер си поминав ... а не е ни многу скапо ... :helou: ако си за надвор од Македонија , Валона ти е екстра место ... Инаку италијанки еден куп ) и италијанци нормално :pos2:
Сепак изгледа ќе одам на една недела у Охрид :icon_mrgr :je:
Абе ја си идам у Љубаништа, тоа не е ОХРИД.Ова го пишува СКОПЈАНЕЦ, да.
А ова го пишува Тикви4ка, чии ставови за Охрид ги знаеме.
Ацид, ти го хакнале јузерот.
Пере, и ти Охрид, а? Мислев дека бојкотираш.
И Корун во Охрид... Аман бе, нели бојкотиравте?
Гледам, бојкотот ви успева. Нема да имаме ни еден гостин годинава, ќе требит од риболов да преживуваме. Продолжете со исто темпо да не’ бојкотирате, мене бар ми одговара.
е најдобра е првава реченица...топоиниhttp://mk.wikipedia.org/wiki/Љубаништа
Запази воведна реченица.
Одам да гледам фудбал сеа, се гледаме вечер.
Имат бе... само шо најверојатно фантомов го имат сеа додаено...е најдобра е првава реченица...топоини
Šóáàíèøòà
Моментално нема текст на оваа страница, можете да го побарате овој наслов во други страници или да ја уредите оваа страница
nemam srce da go bojkotiram ohird, ohrigani se premala pricina za da na bilo koj nacin go zaobikolam
inaku so dve race potpisuvam: ohrigani ne go zasluzuvaat ohrid ni ohridsko!
ne se ni daleku na nivoto i renometo na gradot, arhitekturata, ezeroto, istorijata i kulturata koja ni pripaga na site makedonci, a ne vo licna sopstvenost na ohrigani.
odnosot od tipot "ako ne vi se sviga ne doagajte" e vo najmala raka bezobrazen i sramen. ohird e moj duhoven centar, koga nekoj me brka od tamu kako da me brka od makedonija, i sosema e normalno toa licno da si go doziveam..
"Љубаништа е село во Општина Охрид"http://mk.wikipedia.org/wiki/Љубаништа
Запази воведна реченица.
Одам да гледам фудбал сеа, се гледаме вечер.