Неверојатно, вештачки + со урина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.592
Заради се зачестените тестирања на урината (за дрога) кои се задолжителни за многумина, почнувајќи од учесниците на Олимписките игри па се до кандидати за добивање работни места, на пазарот се појави нов производ - вештачки пенис со урина во и околу него, популарно наречен “шорач’’ (во слободен превод).

Справата се продава со затоплувачи за “чистата’’ урина да има темература како таа на телото и максимално да ја збуни “инспекцијата’’.

Во секој случај, многу инвентивно, сега изгледа ќе мора да има физички преглед да мора да се одреди што е чие, инаку нема начин...

The Original Whizzinator

140255.779the_whole_kit.jpg

Fake Penis Deceives Drug Testers

http://www.medindia.net/news/Now-a-Fake-Penis-That-Deceives-Drug-Testers-38376-1.htm

Што не ќе измислат само да се уништи ферплејот. Што доби Мерион Џонс, што доби Џастин Гетлин што се допингуваше? Им ги одземаа медалите. Подобро не учествувам на Олимпијада, отколку потоа цел свет да покажува со прст на мене дека сум се допингувала и дека ми одзеле медали.

ааа... шовинизам... значи ние уште да се малтретираме жените...
ај ај ќе дојде и нашето време

ааа... шовинизам... значи ние уште да се малтретираме жените...
ај ај ќе дојде и нашето време
Од кај знаеш може има и со форма на вагина вакво:pos2:

Интересна работа оваа. А иначе треба да го извадиш пред инспекција и да мочаш?:toe: може да се земе ова.....за у сваќи случај

Интересна работа оваа. А иначе треба да го извадиш пред инспекција и да мочаш?:toe: може да се земе ова.....за у сваќи случај

Zasega ne treba, no kako shto mi izgleda kje mora ili da ima fizichki kontakt za da se proveri avtentichnosta :-), ili soblekuvanje do kolena. Drugo nema, zasega spravava gi tepa inspektorite, vo sekoe breme mozhesh da pokazhesh "chista" urina. :toe: Sem ako ne te nateraat da otidesh idadeshmokrakja vednash posle sportskiot nastan, ili da ti vadat krv ili nekoja takva radikalna merka da vospostavat.

хехе интересна работа а со ова кај нас глупите џандари да те фатат нема шанса само гарант ова го нема кај нас

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom