Долгокоси или келави момци?

Член од
19 септември 2010
Мислења
6
Поени од реакции
0
Јас не ги сакам ни без коса, ни долгокоси онака шишиани со средено фризурче :)

|Volkswagen|

Тастатурата е посилна од мечот!
Член од
21 јули 2009
Мислења
2.734
Поени од реакции
904
Шо ни фали бе на ќелавите? :D

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Се знае,машко треба да има кратка коса,женско треба да има долга коса.

Сум имал долга коса,едно време бев цела глава двојка сеа иам стандард средна накај кратка.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Се знае,машко треба да има кратка коса,женско треба да има долга коса.

Сум имал долга коса,едно време бев цела глава двојка сеа иам стандард средна накај кратка.
Kade ova? Go ima nekade pisano deka masko treba so kratka? :)

Acko od potpisot tvoj imal dolga :)

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Ацко живеел пред 2000 и кусур години,не пишува нигде туку тоа е само мое убедување.
Ako e tvoe ubeduvanje togas okej, izvini sto te citirav :)

Ama deka napisa: "Se znae", rekov da te prasam od kade se znae.

Ne znam dali gledas fudbal, pola italianski fudbaleri se so dolga kosa. Da ne odime off topic.

On topic: Zavisi, koj kako ke se pronajde, ima nekoj koj go lici samo kelajca, ima nekoj koj go lici samo so dolga kosa, inaku jas onaka sredna dolzina, "normalna".

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Ako e tvoe ubeduvanje togas okej, izvini sto te citirav :)

Ama deka napisa: "Se znae", rekov da te prasam od kade se znae.

Ne znam dali gledas fudbal, pola italianski fudbaleri se so dolga kosa. Da ne odime off topic.

On topic: Zavisi, koj kako ke se pronajde, ima nekoj koj go lici samo kelajca, ima nekoj koj go lici samo so dolga kosa, inaku jas onaka sredna dolzina, "normalna".
Пола беа со џигериците ''италијанка'' коа беше тоа у мода.

Машко го личи кратка коса.

E

elena.

Гостин
Долгааааа сакам таков некој бушав никаков (као мене) :icon_mrgr

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
Бидејќи темава е или-или ќе кажам долгокоси. Црни, смеѓи, прави коси, бушави, суканици, над раменици, под раменици - ако доаѓа во пар со вистинската личност it's cool!

Случајно на нет налетав на овој ангел...:love1::angel1: Прво машко што го гледам со црвена ептен долга коса. And I like it.

P

PewDiePie

Гостин
Машко со долга коса? На што личи тоа бе.......сум имал долга долга коса и сега си викам побогу кај ми бил паметот. Се знае не мора нула ама кратка коса кај машко.

H

HITCH

Гостин

Машко со долга коса? На што личи тоа бе.......сум имал долга долга коса и сега си викам побогу кај ми бил паметот. Се знае не мора нула ама кратка коса кај машко.
Дај, немој ме зезат. Види го Габриел! Има машки на кои им одговара подолга коса, има машки на кои не им одговара. Тоа е разликата! :toe:

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
Бидејќи темава е или-или ќе кажам долгокоси. Црни, смеѓи, прави коси, бушави, суканици, над раменици, под раменици - ако доаѓа во пар со вистинската личност it's cool!

Случајно на нет налетав на овој ангел...:love1::angel1: Прво машко што го гледам со црвена ептен долга коса. And I like it.
И ова се нарекува машко? Ова е поим за машко? И косиштево треба секси да е? ОМG :nesvest:

Kajgana Shop

На врв Bottom