Kade ova? Go ima nekade pisano deka masko treba so kratka?Се знае,машко треба да има кратка коса,женско треба да има долга коса.
Сум имал долга коса,едно време бев цела глава двојка сеа иам стандард средна накај кратка.
Ацко живеел пред 2000 и кусур години,не пишува нигде туку тоа е само мое убедување.Kade ova? Go ima nekade pisano deka masko treba so kratka?
Acko od potpisot tvoj imal dolga
Ako e tvoe ubeduvanje togas okej, izvini sto te citiravАцко живеел пред 2000 и кусур години,не пишува нигде туку тоа е само мое убедување.
Пола беа со џигериците ''италијанка'' коа беше тоа у мода.Ako e tvoe ubeduvanje togas okej, izvini sto te citirav
Ama deka napisa: "Se znae", rekov da te prasam od kade se znae.
Ne znam dali gledas fudbal, pola italianski fudbaleri se so dolga kosa. Da ne odime off topic.
On topic: Zavisi, koj kako ke se pronajde, ima nekoj koj go lici samo kelajca, ima nekoj koj go lici samo so dolga kosa, inaku jas onaka sredna dolzina, "normalna".
Дај, немој ме зезат. Види го Габриел! Има машки на кои им одговара подолга коса, има машки на кои не им одговара. Тоа е разликата!Машко со долга коса? На што личи тоа бе.......сум имал долга долга коса и сега си викам побогу кај ми бил паметот. Се знае не мора нула ама кратка коса кај машко.
И ова се нарекува машко? Ова е поим за машко? И косиштево треба секси да е? ОМG :nesvest:Бидејќи темава е или-или ќе кажам долгокоси. Црни, смеѓи, прави коси, бушави, суканици, над раменици, под раменици - ако доаѓа во пар со вистинската личност it's cool!
Случајно на нет налетав на овој ангел...:love1::angel1: Прво машко што го гледам со црвена ептен долга коса. And I like it.