Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да не знаеш по која цена ќе се продава?Од другата недела ќе почне да се продава iPhone 3G во македонија
Финтата е што е NEVER LOCKED...нема да се замарате со декодиранње и слично
Да не знаеш по која цена ќе се продава?
Од другата недела ќе почне да се продава iPhone 3G во македонија
Финтата е што е NEVER LOCKED...нема да се замарате со декодиранње и слично
Еј баш фала ти за информацијава. Едвај чекам!па мислам окулу 750
Вака сега, ајфоунот 3г му имам направено џеилбрејк и сега скоро го декодираа со унисим. Сега пак, додуша и пред да го декодирам, неможам да префрлувам од ајтјунс ни апликации ни песни, ништо. Некој ако има решение за ова??
Гледам овде поголема дискусија има, пишав на темата Се во врска со ајфоун ама немам одговор уште. Енивеј:
Им пишав јас, може ќе вратат. Инаку да не дојде до забуна, јас имам акаунт на ајтунес, нешто друго е проблемот. Значи почнува синхрозирањето и на самиот почеток излегува Ерор и неможе да се префрлат...
тоа ти е затоа што не е со неговата картичка активиран, преку универзал симот само се прави бајпас на секурити ареата, не и да функционира беспрекорно ај фонот.Им пишав јас, може ќе вратат. Инаку да не дојде до забуна, јас имам акаунт на ајтунес, нешто друго е проблемот. Значи почнува синхрозирањето и на самиот почеток излегува Ерор и неможе да се префрлат...
Omnia беше 18000 на сајтот а во дуќан 36000 али никаде ја немаа на лагерне морам да идам до гтц, еве на нивниот официјален сајт немаат ај фон 3г, имаат само стариот 2г и тоа за интересна цена...
т.е. за м`лку поефтино јас 3г-то го продавав.
upppss вчера го гледав за 35.000 денари, али денеска го нема...
деф имаат некои проблеми со цените или со типот што им го одржува сајтот.
приметив: денеска гледаш една цена од 50.000, утре 20.000 задутре го нема телефонот па потоа пак 20.000 па пак 50.000...
или треба да си исчистам кукис![]()