iPhone 3G

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Од другата недела ќе почне да се продава iPhone 3G во македонија

Финтата е што е NEVER LOCKED...:toe: нема да се замарате со декодиранње и слично

Од другата недела ќе почне да се продава iPhone 3G во македонија

Финтата е што е NEVER LOCKED...:toe: нема да се замарате со декодиранње и слично
Да не знаеш по која цена ќе се продава?

Гледам овде поголема дискусија има, пишав на темата Се во врска со ајфоун ама немам одговор уште. Енивеј:
Вака сега, ајфоунот 3г му имам направено џеилбрејк и сега скоро го декодираа со унисим. Сега пак, додуша и пред да го декодирам, неможам да префрлувам од ајтјунс ни апликации ни песни, ништо. Некој ако има решение за ова??

http://iphone.blog.com.mk/

види тука ова може ќе ти помогне
Им пишав јас, може ќе вратат. Инаку да не дојде до забуна, јас имам акаунт на ајтунес, нешто друго е проблемот. Значи почнува синхрозирањето и на самиот почеток излегува Ерор и неможе да се префрлат...

Им пишав јас, може ќе вратат. Инаку да не дојде до забуна, јас имам акаунт на ајтунес, нешто друго е проблемот. Значи почнува синхрозирањето и на самиот почеток излегува Ерор и неможе да се префрлат...
тоа ти е затоа што не е со неговата картичка активиран, преку универзал симот само се прави бајпас на секурити ареата, не и да функционира беспрекорно ај фонот.

доколку сакаш тру анлок - 100 еуроси, алфа мобил ;)

п.с. алек_рјк, 2 недели поминаа и повеќе, сеуште не најдов кај нас ај фон да се продава легално ни за 900 евра, да не им ги заплениле на гранциа? :toe:

иначе нелегално се продаваше уште август месец кај нас, т.е. третата недела одкако излезе во америка :D
и тоа од 350/400 до 600 евра во секое време се наоѓаше.
сега има чат-пат по 2-3 доаѓаат еднаш во 2 недели, али си одат уште пред да ги видам :D

сигурно нешто им испаднало !!! би требало да го имаат више

ми кажа еден другар од 2бе
иди провери ГТЦ ене го кај е :smir:

не морам да идам до гтц, еве на нивниот официјален сајт немаат ај фон 3г, имаат само стариот 2г и тоа за интересна цена...
т.е. за м`лку поефтино јас 3г-то го продавав.
upppss вчера го гледав за 35.000 денари, али денеска го нема...
деф имаат некои проблеми со цените или со типот што им го одржува сајтот.

приметив: денеска гледаш една цена од 50.000, утре 20.000 задутре го нема телефонот па потоа пак 20.000 па пак 50.000...

или треба да си исчистам кукис :D

не морам да идам до гтц, еве на нивниот официјален сајт немаат ај фон 3г, имаат само стариот 2г и тоа за интересна цена...
т.е. за м`лку поефтино јас 3г-то го продавав.
upppss вчера го гледав за 35.000 денари, али денеска го нема...
деф имаат некои проблеми со цените или со типот што им го одржува сајтот.

приметив: денеска гледаш една цена од 50.000, утре 20.000 задутре го нема телефонот па потоа пак 20.000 па пак 50.000...

или треба да си исчистам кукис :D
Omnia беше 18000 на сајтот а во дуќан 36000 али никаде ја немаа на лагер:)

ако...
блиску е 2009та, само неколку ќе останат. ;)

Незнаев каде да прашам па ајде тука

A5Mof.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom