Помош: Барам еден филм!

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
се присетив деновиве на еден филм што го имам гледано пред неколку години на телма...вака беше нешто,човек со кола вози по еден пат и цело време го прати еден со камион мислам камионот беше MACK и коа ке застане на една бензинска имаше змии како во стаклен кафез толку се секавам ептен напнат филм цело време го брка тој со камионот:toe:

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
се присетив деновиве на еден филм што го имам гледано пред неколку години на телма...вака беше нешто,човек со кола вози по еден пат и цело време го прати еден со камион мислам камионот беше MACK и коа ке застане на една бензинска имаше змии како во стаклен кафез толку се секавам ептен напнат филм цело време го брка тој со камионот:toe:
http://www.imdb.com/title/tt0067023/
Duel (1971)

T

Tetro

Гостин
Филмот е црно бел, негде снимен во периодот 2001-2005-та. Имаше еден помлад доктор кој врши експерименти врз луѓе со ментални проблеми (електрошокови, лоботомии,...). На моменти кај што има брутални сцени, се појавуваа ефекти во црвена боја. Ми текнува ова за филмот само, како во магла ми е. Anyone?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Филмот е црно бел, негде снимен во периодот 2001-2005-та. Имаше еден помлад доктор кој врши експерименти врз луѓе со ментални проблеми (електрошокови, лоботомии,...). На моменти кај што има брутални сцени, се појавуваа ефекти во црвена боја. Ми текнува ова за филмот само, како во магла ми е. Anyone?
Ова ќе помогни: List of post-1960s films in black-and-white

Член од
5 август 2007
Мислења
113
Поени од реакции
5
Ваљда на овој мислиш Sin City http://en.wikipedia.org/wiki/Sin_City_(film)

T

Tetro

Гостин
не бе, читај малце:

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
The Atrocity Exhibition?

Член од
25 август 2010
Мислења
179
Поени од реакции
23
Еден филм го даваат на телма се работи за неколку девојки кој една вечер се собираат и си кажуваат за својте сексуални фантазии па после тоа една ке си ги намокри цицките и и се пушта на друга од друштвото нешто ау спијат заедно у кревет и после една мн добра пичка кажува што и било сексуална фантазија и се појавува еден старец како ја шлапа за гс нешто ју ар бед грл и тоа ако некој знае можам да го частам едно пиво или фиш у маало

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.634
Поени од реакции
88.270
mnoooooogu odamna gledav film so kucinja sto im svetat ocite nezz kako se vika ama mnogu mi bese jeziv ( togas imav 6 god )

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Одамна гледав еден филм каде што неколку луѓе одат во коцкести бели како простории и се отвора низ коцката како отвор и одат во друга таква просторија.. Нешто како времеплов,не знам..Одамна го гледав овој филм,ама не му го знам името,интересен беше...

T

Tetro

Гостин
Одамна гледав еден филм каде што неколку луѓе одат во коцкести бели како простории и се отвора низ коцката како отвор и одат во друга таква просторија.. Нешто како времеплов,не знам..Одамна го гледав овој филм,ама не му го знам името,интересен беше...
Cube (1997) или продолжението Cube zero (2004)

и сеа ми текна на овој Cube²: Hypercube (2002)

Kajgana Shop

На врв Bottom