Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Филмов е малце постар , не можам никако да го најдам се убив од барање али песуспешно така да кој ке ми помогне му должам пиво .

Почнува како еден типац прави убиство али премногу му е големо IQ то , за разлика од двајцата детективи кој имааат помалку IQ од убиецот . Знам дека убиецот беше многу богат и убиството го изврши од забава и дали ке го фатат , иако на полиграв ке го тестираат си погигрува и со полиграфот на крај филмот мислам дека завршува како ги изгрува и двајцата детективи

Еве го, Deceiver, многу јак филм со Тим Рот, како глуми психопат не е нормален! :cuc: добро што ме потести да го гледам пак :)

Ултра стар и ултра глуп филм! Ама сакам да го симнам ради ремет!
Црвена кола и еден камион - цистерна, е цел филм! И глумецот во колата со неговите монолози, зошто ли ме брка и што сака камионов?

Далеку од глуп филм, тој е првиот поуспешен филм на Стивен Спилберг, тешка психа! Неверојатна тензија има у филмот.

Нема проблем добро што ме потсети да го гледам пак! каков лик е Тим Рот у филмов, тежок психопат! (волк у к јагнешка кожа) ѕвер невиден! :vozbud:

Барам воен филм ВОД се викал , во Виетнам се случува таткоми го фали многу , но никако да успеам да го најдам.

Барам воен филм ВОД се викал , во Виетнам се случува таткоми го фали многу , но никако да успеам да го најдам.

Не те сфаќам, знаеш како се вика а бараш помош за да го најдеш ? :pos2:

Вод, у право е татко ти Дамјан. Оригинал име му е Platoon, 1986 одличен филм со актери како Витакер, Дефо, Беринџер...класика (заедно можеби со We were soldiers и Full Metal Jacket) на овој жанр.

Пред 10 минути заврши еден филм на Канал 5,нешо у стилот на Fast & Furious,не го глеав од старт,али знам имаше една богата типка,што плати за да и напраат кола,и ја научија да вози,имаше плав Nissan 350z,имаше и еден цајкан што исто беше и стрит рејсер,па нешто се тркаа за да не им ја земат гаражата,ај ако знае некој.На програмата видов Смртоносни тркачи се вика,али на енглески како е филмчето?

Пред 10 минути заврши еден филм на Канал 5,нешо у стилот на Fast & Furious,не го глеав од старт,али знам имаше една богата типка,што плати за да и напраат кола,и ја научија да вози,имаше плав Nissan 350z,имаше и еден цајкан што исто беше и стрит рејсер,па нешто се тркаа за да не им ја земат гаражата,ај ако знае некој.На програмата видов Смртоносни тркачи се вика,али на енглески како е филмчето?
Да не е Death Racers?

Fast Track No Limits

Барам една серија постара, со главниов глумец од ЦСИ Њу Јорк, Гери Синис

Ѓаволот е дојден на земјата да завладее, во борбата помеѓу доброто и злото!

Барам една серија постара, со главниов глумец од ЦСИ Њу Јорк, Гери Синис

Ѓаволот е дојден на земјата да завладее, во борбата помеѓу доброто и злото!
Имам одамна гледано една кратка серија со него The Stand, само скоро и не се сеќавам на дејствието, но мислам дека е нешто слично као што го опиша

Ми треба филмот Бебешка среќа ако го памтите ама никаде не можам да го најдам ајде ако може некој да го најде мн фала однапред

Ми треба помош да го најдам филмов, го имам гледано одамна се секјавам само на ова
Еден човек ограбува банка и му ги дава парите на пријателот во торба и продолжува да бега.Еден кинез излегува на прозор од зграда и ќе го пукне човекот во рака и торбата ке летне во канализација
знам дека од таму ќе ја изгубат торбата, имаше еден луд тип во затвор тој ќе сака да праи некој грабеж, човекот што ќе ја изгуби торбата ке напуни иста таква ама со хартии и ќе ја пушти во канализацијата да види како патувала таа со парите
на едно место торбата со хартии ке ја бутне торбата со пари и овој глеа само како продолжува торбата си ја зима и не е свесен што има во нејзе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom