Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Серија на fox life.
Ја гледав до пред извесно време.
Типкава е плава и во врска со човек малку постар од неа ама мислам дека нешо поранешен рагби играч дека е па сега е богат,famous и сл.
Ама та се сакат со бившиот,типче со коса така подолга црна.
Можда и на А2 го даваја...
Почвеше со алманах кај шо се отварат.
Ич не ми теквит како се викат,ќе се изедам :)

Серија на fox life.
Типкава е плава и во врска со човек малку постар од неа ама мислам дека нешо поранешен рагби играч дека е па сега е богат,famous и сл.

Побарај ја овде http://foxlife.foxchannels.rs/series/

Серија на fox life.

Не е на Fox Life туку на А2, сум гледала 2-3 епизоди, ама не ме привлече нешто и има само 19 епизоди
The Class
http://www.imdb.com/title/tt0484082/
theclass425.jpg

Ми треба еден филм, дефинитивно е постар, негде пред 2007ма е сигурно(а може и многу постар).... Беше нешто со специјална единица(нема врска со војни) и имаше нешто поврзано со Фарма... не знам дали базата ја нарекуваа фарма или луѓето што ги чуваа внатре... по ова што го кажувам и што не се сеќавам скоро ич, само дека малку потешко го сфатив(ми го објаснија на крај) сигурно ќе да е ептен стар.... не ви кажав многу али мислам дека киј ворд беше Фарма(та)

Ми треба еден филм, дефинитивно е постар, негде пред 2007ма е сигурно(а може и многу постар).... Беше нешто со специјална единица(нема врска со војни) и имаше нешто поврзано со Фарма... не знам дали базата ја нарекуваа фарма или луѓето што ги чуваа внатре... по ова што го кажувам и што не се сеќавам скоро ич, само дека малку потешко го сфатив(ми го објаснија на крај) сигурно ќе да е ептен стар.... не ви кажав многу али мислам дека киј ворд беше Фарма(та)

The Recruit

Како се вика филмот синоќа што го даваа на А1?
Српски е,комедија и има 3 различни приказни кои истовремено се случуваат.Група луѓе седат во кафана и гледаат фудбал Manchester Utd.-Eastwich и голманот од Eastwich е пријател на сите овие,маж и жена одат во кино на состанок и тројца мажи седат на покрив од зграда и едниов гледа НЛО.

Како се вика филмот синоќа што го даваа на А1?
Српски е,комедија и има 3 различни приказни кои истовремено се случуваат.Група луѓе седат во кафана и гледаат фудбал Manchester Utd.-Eastwich и голманот од Eastwich е пријател на сите овие,маж и жена одат во кино на состанок и тројца мажи седат на покрив од зграда и едниов гледа НЛО.

Според веб страната на А1 филмот е Kad porastem bicu kengur

филмот го даваа на тв , бев едвај 7 години. се случи кражба во еден суперматекр или така нешто , и поентата е што при кражбата во маректот имаше едно дете кое се што ќе видеше можеше да го нацрта . и така тој ќе ја нацрта сцената што ќе ја види и со неа полицијата ќе почне да ги гони осомничените . знаа некој за кој филм се работи ?

Дали некој знае како се вика еден многу стар филм со Роберт Редфорд и Џејн Фонда.Приказната се врти околу млад брачен пар кој се вселува во нов стан за да живеат сами ама ќе доаѓаат многу често во конфликт.Му доаѓа нешто како романтична комедија......

Дали некој знае како се вика еден многу стар филм со Роберт Редфорд и Џејн Фонда.Приказната се врти околу млад брачен пар кој се вселува во нов стан за да живеат сами ама ќе доаѓаат многу често во конфликт.Му доаѓа нешто како романтична комедија......
Види дали е овој
Barefoot in the Park 1967

http://www.filmsandtv.com/movies/janefonda.php
http://www.imdb.com/name/nm0000404/

Серија, ја даваа на Сител пред едно 5 години. Се работи за Национална Агенција во Америка која открива како се пренесле инфективните заболувања.

Вака значи барам имиња на 2 филма постари тинејџерски ги имаат давана на насите телевизии во првиот се работи за двајца црнци едниот примерен ученик а другиот криминалец давјцата заврсуваат во исто училисте првиот доаѓа до помешуванје на нивните досиеја и примерниот во клас со криминалци а др во клас со примерни студенти потоа криминалецот го штити примерниот ученик го уци како де се однесува со женски и такви некои работи ,во вториот филм накракто се работи за како еден уцениц во едно средно школо открива еден напиток со кој мозе да придвижува некои работи, да соблекува девојки и др работи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom