Најголема беља што ја имате направено

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Еве една случка коа бев помал јас и децата од маало пошто беше зиме решивме да направиме една глупост.Ги наредивме нашите санки на патот од едниот до другиот крај на патот и чекавме да помине некоја кола да видиме што ќе се случи,одеднаш помина еден џип и кочејќи удри во нашите санки и почна да се лизга по снегот и излета малку од патот слезе човекот и почна да ни ги фрла санките една по една насекаде потоа си ги зедовме санките и не сме го праеле тоа веќе туку преминавме на мавање по автобуси минувајќи по улицата ние од две страни го мававме со снежни топки по прозорците тоа се само две бељи од незнам колку многу и така!!:helou:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Се степав со полиција за ланската нова година :toe:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
285
Поени од реакции
39
На бивша школска што се издигаше многу и залепив од оние 5 ден пакет ама мн лепливи taxi гуми за жвакање во коса и на омилените фармерки, ем фармерките ги фрли ем наредниот ден дојде со коса на тројка муахаха :music3:

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
На наставникот по ОТП му ставивме лепак на кваката од вратата. :kesa: :kesa:

Член од
6 август 2009
Мислења
19
Поени од реакции
3
Лани летото со другарите немавме што да правиме, па земавме по мало сменивме влечките, алиштата од жиците, масите надвор што стоеа. За да биде поголема бељата птидовме до трефостаницата и со апајач со светилка, го исклучивме целото улично осветлување во малото па од контињер зедовме картони ги запаливме во ходник во зграда и го вклучиме против-пожарниот апарат. За 5 минути дојде и полиција и пожарна. А утре дента по мала гледаш кој носи влечки, кој алишта кој бос оди, кој го пцуе комшијата и така :pos2::pos2::pos2:

TurboCharger

КарамбатА
Член од
17 јули 2009
Мислења
398
Поени од реакции
14
не дека е голема бељава, ама нова е
со петарда му ја запалив јакната на едно кутро дете:toe:

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
Со братучед ми,бевме помали и се бркавме..На мајка ми и отиде цела зимница..Сите можни тегли ајвар ги испокршивме..Незнам што се деси али знам дека теглите беа лом и од поштена рака си добив шамарчина :pos2:

Eufrat Kurajber

Real cigan from da hood.
Член од
4 декември 2009
Мислења
341
Поени од реакции
12
Aбе од шо се многу не ми текнува ... од кај да знам.. :pos: :pos: :pos:

Член од
12 јануари 2010
Мислења
130
Поени од реакции
4
Мореее...имав 5-6 години, ми беше досадно и оп ножиците, си ги излацкав шишките :pos2: и после седев дома цел месец додека не пораснат малку од малку

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Оф леле.. многу ги има.. ај ке постирам покасно некои од нив...

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
најголема беља...во четврто пукање полно шише со сок и на едно дете у аркада кинење и крв.деца како деца не ми збореа,па таткото на детето дојде па ми вика,па наставничката ми викаше па едно друго и највеќе се исплашив кога ми рече таткото на детето дека ке дојде кај татко ми нешто.Јаоо,ама добро се извадив вечерта бев на роденден кај едно другарче и немав гајле и скришно ја прашав мајка ми дали дошол чоекот и за среќа не.Тој момент ќе го памтам заекогаш,пошто поисплашен од тогаш не сум бил:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom