- Член од
- 3 јуни 2008
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 20
Ova ne e novo sto bese napisano,tuku ti prvpat go slusas.Patem,ne se raboti za prioritetni luge ili ne......Nemoze na site da im se prostuva ednakvo,koga ne gresi sekoj isto.Pa po taa logika,a sto e i Vistina,koga postojat dvajca gresnici,od koi edniot zgresil mnogu poveke otkolku drugiot,a na dvajcata im bide prosteno,na prviot ke mu bide prosteno mnogu poveke,sto znaci deka vrz nego ke bide izleena pogolema Milost.Na nego i mu e potrebna Istata,za da bide ocisten od grevovite.A,i da dodadam nesto:Na Bog mu e pomil eden gresnik koj se kae,otkolku 1001 pravednici..>>>>Isto kako Pastirot,koj gi pase svoite 100 ovci.Ednata od niv da ja izgubi,ke gi ostavi 99-te,barajki ja 100-tata,i koga ke ja najde,ke bide posreken za nea,otkolku za ostanatite 99.......<<<<Не бе ова не е можно секој ден некоја нова теорија секој ден поинтересни и поинтересни постови оф леле...
Добро бе па нели господ беше рамноправен кон сите нели сме сите ние негови чеда, види сеа па не било така имало и приоритетни луге на едни им се простува повеке на едни помалце хех
Незнаев дека секјдневно грешам повеке од некој што масакрирал некој човек т.е уништил некоја божја креација... дај те молам преиспитај се...
Дај ти утепај некого па да ти се падне некој судија што ке те стрпа у келија со двајца огромни батки со поинакви сексуални апетити од нашите... па ке ти стане јасно како расудуваат лугето а како господ има да го гледаш господ секој ден кога ке се наведнеш да го земеш сапунчето...