Шеќеринска даде оставка! Кој е следен?

Кој е следниот?

• Игор Ивановски

Гласови: 18 20,2%
  • Зоран Заев

Гласови: 19 21,3%
  • Јани Макрадули

Гласови: 26 29,2%
  • Некој друг (наведи кој)

Гласови: 26 29,2%

• Вкупно гласачи
    89
Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
Ако Шекерка дала оставка тоа и е нај добрата работа до сега што е направила.Уште една работа треба да направи е да го распушти целото раководство на партијата ако останало нешто од нејзе и да дојдат некој нови луѓе на чело ама да не тргнат по стапките на досегашниве.Но искрено баш ми е гајле ако сака и целата партија нека се распадне

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Многу си начитан бе интелчо, не си нормален :pos:

Топла вода откри сега :) оди одмори се.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Polni ste so komunjari :):):):) Da ti kazam iskreno i ti si mi somnitelen. Mora da te cesa lustracija.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Немој само искрено да почнуваме, не е својствено за тебе.

Член од
8 јуни 2005
Мислења
74
Поени од реакции
11
Тито Петковски е вистинскиот човек за сдсМ или Стојан Андов прави реформатори и луге со визија за сдсМ

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Bratot, Na ja vrti temata. Odgovori na pisanoto za kumovite. Ebati taktikata. A nesto ne vi se dopaga odma da se svrti nova strana. Korkaci :)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Која тактика бе мизеријо една :) хаха ова као сите бегаат од соочување со великиот Интел, бтв.. сам си одговори на прашањето. Иако беше поставено кон друг, најмалце кон мене. ЕБАТИ ТАКТИКАТА :)

И да..ептен ја закоркав, незнам кај да бегам, те молам прими ме кај тебе во партија!
Бар нема осамен да се осеќам во такво коркачко друштво.

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Namam jas partija. Kolku gordo toa zvuci. A kogo ne simpatiziram e moja rabota.
Ti si poltronce mizerno partisko, ti se cita duri i meguredovi.
Kenjate prvo za nekoi kumski vrski na BC vo tema za Rada, a tie vrski vo vrvot na partijata tvoja odnosno vlasta.
:)

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Докажи бе, немој и ти по стапките на Крадемарули.

Никаде не сум кењал за кумски врски на БЦ, не навлегувам во причината за која ти ја браниш неговата чест.

Секој член на форумов делува независно од другите. Така да немој ни да помислуваш да ги споделуваш твоите лични предрасуди спрема останатите на форумов. Ти си оној за кого се знае нашироко “обоеноста“ и на 2-3 други форуми.

А јас сум си определен за ВМРО, точка. Нема ништо меѓуредови.
Можеби сакаш сето ова да изгледа мистериозно, твој проблем. Јас не зборам шифрирано.

П.С. Продолжи да тролуваш офтопик:)

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Oboen ama po tvojata logika, i na drugarcinjata tvoi.
ABC go prefarbavte 100 pati poslednive 2 meseci.
Sto te boli stapot, koj za kogo e oboen. Pisuvaj na temite. Vie ste tie sto sakate se da izgleda misteriozno vo onie sto ne mu se klanjaat na Grujo.
Ili treba site da bidat paljacovci sto kje gi narekuvaat ne-dpmnovcite, kredemaruli, debilijan..itn, za da bide dobar makedonec ?????
Odi be so srednoskolci takvi muabeti pravi.
Poz.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Oboen ama po tvojata logika, i na drugarcinjata tvoi.
ABC go prefarbavte 100 pati poslednive 2 meseci.
Sto te boli stapot, koj za kogo e oboen. Pisuvaj na temite. Vie ste tie sto sakate se da izgleda misteriozno vo onie sto ne mu se klanjaat na Grujo.
Ili treba site da bidat paljacovci sto kje gi narekuvaat ne-dpmnovcite, kredemaruli, debilijan..itn, za da bide dobar makedonec ?????
Odi be so srednoskolci takvi muabeti pravi.
Poz.
:back:

Што се нервираш бе брат? Сеа Шема коа ќе ви дојде на чело на партија, знаеш што убаво ќе ви биде?

:kesa:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
stigna podrskata na Bratot....kaj i da e kje uleta i Bitushonceto da ni kaze deka sme top reformatori....:pos2: :pos2:

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Gledam i se cudam na forumot, vmrovcite ja kreiraat politikata na SDSM, pa ako bide po vase koj znae so ke bidne od esdes. Vie ste posledni koi bi bile prasani koj da bide lider na opozicijata!

Cestitki za Radmila Sekerinska, koja mislam deka gi izgubi izborite, ne zaradi nejzinata nesposobnost, tuku zaradi deseticite milioni evra vlozeni na vmro vo kampanjite koi gi teraat vekje dve godini.

Kako sto bese receno na miting na PEI, VMRO ti zema SLON za da ti dade mravka, i trosi dva SLONA za da ti kaze deka ti dal mravka. Tragicno, no bi rekol prost narod - silna drzava
Препрочитај се убаво што си пишал, удри една здрава доза самокритика и обиди се повторно...

Инаку, како што е веќе пишано на темава, Б.Ц, кој е puppet master на СДСМ, инсталира и ќе инсталира неспособни марионети во раководството за да може лесно да ги контролира. Или, да го парафразирам test, неспособно членство, силна партија, by Бране.

Жално е што, и после ваквиот пораз, не можат да се реформираат. Немаат со кого и како. И покрај фактот дека потенцијалните кандидати за претседател на сдсм се малди луѓе, сепак веќе се обременети со валкани игри, неспособност, нехаризматичност итн., т.е носат товар кој не дозволува да се случат вистински промени (кои им се толку неопходни).

Заев,најверојатно нема да биде. Се укажува на тоа дека Бране на Шема му ги спрема конците, за да ја одигра уште еднаш, преку него, лошата реприза на сдсм-obsolete. А, Шема е дури полош и од Рада.
Со него партијата ќе го допре вистинското дно.

Како и да е, кој и да дојде од сегашниве, ништо нема да се промени. И, по се изгледа, додека не се тргне Бранко, партијата ќе си остане комуњарски партал, без функција поинаква од онаа да служи за нечии ситни лични интереси.

А и пензионерите, кои им се главни подржувачи почнуваат да умираат. За некоја година, од нив нема никој да остане. Тек тогаш што ќе прави сдсм?

Жално е. Неспособност пар екселанс.

Kajgana Shop

На врв Bottom