Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требаше ВМРО да го кандидира Митком Впрачето или некој сличен, место Амди, за да имаме македонец од власта, кој ќе крека исто како и овие дебилијановците. А сега за жал циганон Амди ќе треба да ја брани честа во парламент.
Штета.
Ама гарант имаат некој таков, место Амди, барем чис(т) македонец нека биде новото Митко од ВМРО.
Честито победа на ВМРО, очекував нивна победа, иако сум симпатизер на СДСМ, најмалку што сакав на овие избори СДСМ да победи, затоа што оваа победа е пирова, новата влада со 63 пратеници има целосна одговорност за наредните четири години, ако опстоиме како држава.
Новата власт ќе се соочи со промена на името, загуба на идентитетот, федерализација на Македонија, прашањето на Косово и тн и тн... така да ова можеби е жално за Македонија што неспособни луѓе ќе ја водат земјата во најтешкиот период, но самиот народ си го побара со тоа што масовно излезе на избори и гласаше за вмро дпмне.
Инаку изборите ја вратија земјата многу години назад, ја вратија земјата на полошо ниво од 2001ва, тоа беше нечија цел, која е остварена, денес Македонија нема да се бори за членство во Нато, или во ЕУ, туку Македонија ќе се бори за опстанок.
Ti bate odma na lekar da se javis.интел можеби ќе еволуираше во Compaq или Apple-Mac , а абц ќе беше сигурно министер за нуклеарна енергија , глупост и шизофренија...
Им ја честитам победата на членовите на коалицијата „За подобра Македонија„ , ја добија убедливо... Но на овие избори требаше да победи Македонија...Со оглед на инцидентите, не сум убеден во победата на Македонија...Лоша слика...Не изедначија со африкански племиња во своите оценки меѓународните претставници... Незнам зошто, но оваа победа ми личи на пирова победа...
Tvoeto dodvoruvanje kon vlasta voopsto ne te parvi poMakedonec od ostnatata vrsta na primitivni Makedonci. Taka.Се вратија изборните “прогнозери“?
Со нивните анализи, шпекулации, јачања... мислам дека расчистивме сега.