Еуро 2008 - Група Ц

Кој ќе ја помине групата? (ОДБЕРИ 2 селекции)

• Вкупно гласачи
    143
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Верувам во победа на Италија

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Ke pobedi Italija deneska so dva gola razlika protiv Romanija, posto ne im preostanuva nisto drugo.

A na vtorava koja e daleku pointeresna i se ocekuva da bide pokvalitetna, ocekuvam mnooogu podobra igra od strana na Francija vo odnos na nivniot prv natprevar. Holandija mozda gi pobedi Zabarive polesno otkolku sto ocekuvaa, no ne bi trebalo da se potpirat na toa na ovoj natprevar, zosto denesniov duel e sosema drugo nesto. Ocekuvam pobeda na Petlive, ili pak vo najmala raka nereseno ... !!!* :wink:

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
После нерешената Романија - Италија, италијанците мораат да се надеваат дека Холандија нема да ја победи Франција.

Зошто?

Ако Холандија победи табелата ќе изгледа вака:
6 Холандија
2 Романија
1 Италија
1 Франција

Последниот натпревар воопшто нема да им треба на Холанѓаните, значи прво ќе го играат со втор тим (ќе ги одмораат првотимците) и второ подобро е за нив да дојде Романија да игра против нив во полуфинале (ако стигне) отколку Италија или Франција. Значи тоа ќе биде добар натпревар да се типува во кладилниците.

Секој друг резултат (нерешено или победа на Франција), ќе ги искомпликува работите во групата и сите карти ќе останат отворени во т.н. група на смртта

F

fantomX

Гостин
Ако Холандија победи табелата ќе изгледа вака:
6 Холандија
2 Романија
1 Италија
1 Франција
А ако победи Франција...
4 Франција
3 Холандија
2 Романија
1 Италија
Вака поќеф е, ем позамрсено ем Италија има мали шанси за понатаму.:vozbud:

Член од
17 декември 2007
Мислења
111
Поени од реакции
20
хехе

ако победе холандија сеа, че има смешки у третто коло. не ме чуде да и а пуште на романија и со тоа да си ги зголеме шансите за титулата.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
А ако победи Франција...
4 Франција
3 Холандија
2 Романија
1 Италија
Вака поќеф е, ем позамрсено ем Италија има мали шанси за понатаму.:vozbud:
Најубав исход е нерешениот..И во последното коло ќе се решава се..А и овај исход и дава шанса колку толку на Италија..Но, дали го слушнавте коментаторот?Кога рече за тој играчот од Перуџа (јужнокореанец), кога дал гол против Италија, и со тој гол Италијаните го завршија учеството на СП во Јужна Кореја, дали „слична“ судбина ќе има и Муту?Јас не би рекол, зошто Муту за Фиорентина е незаменлив играч, но од друга страна партали ќе летаат ако Италија испадни...Иднината ќе ми одговори на сите прашања..Сепак интересен натпревар гледавме,Лука Тони се испромашува, режисерот тенеќе невидено..Само една репетиција даде од голот на Лука Тони што му беше поништен да видиме убаво дали беше офсајд.Според мене судењето не беше на ниво на СП!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
4 Холандија
2 Франција
2 Романија
1 Италија

Не чини вака...
Со можниот нерешен резултат вечер, наредното коло Италија ако ја победи Франција, а Холандија да не загуби од Романија понатаму одат Холандија и Италија..

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Не бе, не му доаѓа памет на овој Донадони... Во последното коло Романија нема да тепа, така да сигурен сум дека Италија сама ќе си решава за судбината. Go Oranje!

V

Viktoranius

Гостин
Толку од Италија и Франција оваа европско. Патници во 4 финалето Холандија и Романија.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Тој од Италија Донадони глуп овој од Франција уште поглуп, не ги зема Трезеге и Мексес кој играа во топ форма сезонава го зема Турам и некој си Гоми ...
И да не заборавам Фреј исто така во топ форма цела сезона а грее клупа

Браво за Холандија 7 гола 2 натпревари :D

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Холанѓаниве се ѕверови!
Против Италија и Франција постигнаа вкупно 7 голови. Баш ми е мило за Холандија!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И мене ми е мило за Холандија...
Ама... Како ми изгледа и Франција и Италија ќе испаднат уште сега.

karan

бивш поет, плукач, вљубеник во слободата
Член од
31 мај 2006
Мислења
3.595
Поени од реакции
2.719
ajdee, sega uste dva rezulati 0:0 i mozat da se slikaat bivsite i segasnite "prvaci"...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom