Индијана Џонс ја призна Македонија под уставно име!

• Креатор на темата Креатор на темата Станоја
  • Време на започнување Време на започнување
Еба ти педерите!Луѓето не можат да творат слободно.Кој век сме?На Ирците не им чинеше песната, сега и Спилберг згрешил.Ајде нека го тужат и Господ, нели Македонија во Библијата се спомнува.

Ништо чудно, имало случаи луѓе да го тужат Господ. :)

Да, еднаш прочитав некој го тужел.Ама изгубил кутриот:helou:

Да, еднаш прочитав некој го тужел.Ама изгубил кутриот:helou:

Кога тогаш, губиш од Господ :)

Него, барав некој официјален контакт (за да спамираме со благодарности) од Спилбер или Џорџ Лукас, не можев да најдам. Она што сметав дека ќе го завршам за 2 минути, воопшто не го завршив.

Некој поспособен, ќе се обиде?
Данке.

Јас викам Градскиот парк да го прекрстиме во Индијана Џонс :pos:

Или можеме да идеме на варијанта, пошто има Индијана Џонс 1, 2, 3 и 4...
населбата Карпош да ја прекрстиме во Индијана Џонс... тамам ќе си има кец, двојка, тројка и четворка :pos:

:pos2: А Ѓорче ќе го прекстиме у Кил Бил еден, и кај стои задња петка? У Кил Бил 2!

Исто Бутел може да биде “Сам дома 1“ и “Сам дома 2“ со тоа што првиот дел ќе се вика “Сам дома 1 - навистина сам се до парцела 112“. У двојката ипак живи луѓе има... :poss:

Откачени се тоа грците...Хистерија ги фаќа на Македонија, па после не ги пушта.
Одете пуштете вода, хистерични будали! (што би рекол Чичолината од Женски оркестар)

Еј баш кул :)

Го немам гледано филмот, ама чим веќе и официјално е излезен џабе им е на циганиве. Нека дрнкаат само!

Спилберг ѕвер :)

Како што направија Хрватите статуа на Брус Ли, ние треба да направиме 2. Една на Спилберг друга на Индијана Џонс. Побрзо :ne_zboram :icon_cool

Аман ова Грциве преку таквата ми се.
Не можам више,да тибам ситничарите.
Педери едни.

Па што се бунат? Нели МК е грчка?... не ми е јасно зошто се бунат... иако се разбира дека немат право да се бунат ...

НАЈНОВО. Никој во светот не смее да го користи зборот „Демократија“ бидејки истиот влечи грчки корени. :pos2:

BTW Во кој дел од филмот е ова? Бидејки го гледав ама изгледа сум го пропуштил (поради лошиот квалитет на снимката).

BTW Во кој дел од филмот е ова? Бидејки го гледав ама изгледа сум го пропуштил (поради лошиот квалитет на снимката).
во последниот, Indiana Jones and the curse of the crystal skull..ах, слава му на Спилберг:cuc:

Кога тогаш, губиш од Господ :)

Него, барав некој официјален контакт (за да спамираме со благодарности) од Спилбер или Џорџ Лукас, не можев да најдам. Она што сметав дека ќе го завршам за 2 минути, воопшто не го завршив.

Некој поспособен, ќе се обиде?
Данке.
Ај вака:

Контакт информации за Парамаунт пикчерс:

Paramount Pictures International:
Roger Pollock: +44 (0)203 184 4141
EVP International Distribution and Operations
roger_pollock@paramount.com

Mark Christiansen: +1 323 956 7722
EVP Operations
mark_christiansen@paramount.com

Arts Alliance Media: