Избори 2008 - последен ден пред изборниот молк

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
многу пари трошат за реклами за без врска.
ко кампањата за образование шо беше образованието е сила...
Ако за тебе кампања за образование е без врска, тогаш стварно си без врска. Остани со осмо.

Денешната најава за Грујо на митингот во Аеродром: "Човекот кој ги крши сите закони на физиката, успевајќи денес да се појави на 3 места" :pos::pos:
Кога ќе размислам навистина ги крши сите закони на физиката, каде и да се свртам во градов негов плакат, која програма и да ја пуштам на ТВ негова реклама, која политичка емисија да ја загледам Грујо е гостин.

Па нормално дека во корпа ќе ја ставиме, веќе постојат анкети на форумов, нема секој ден да отвараме нова, ти дадов објаснување и во корпата, еве го.

А на веќе постоечката, можеш да гласаш тука.

Гласачи: 339. Анкетата е затворена

и плус таа е нереална бидејќи е направена пред многу време, многу работи се изменија од тогаш....

и плус таа е нереална бидејќи е направена пред многу време, многу работи се изменија од тогаш....

Не се теши синко се што се сменило на зијан ти е sdsdsd

Jeби га, не може да има секој ден нова анкета и секој ден да се ресетира од нула како што се менуваат работите, не е ова лајвскор :)

Кога ќе размислам навистина ги крши сите закони на физиката, каде и да се свртам во градов негов плакат, која програма и да ја пуштам на ТВ негова реклама, која политичка емисија да ја загледам Грујо е гостин.
Пушти на Телма, читај Шпиц, Утрински, Дневник, види и другите како ги рушат законите на физиката. И на хемијата :)
Само таму ги викаат, по други медиуми не се интересни :)

A платени реклами по телевизиите - и едните и другите ги рушат законите на физиката. Рекорд годинава во минутажа :)

Нека пројде први веќе, преку курац од политички маркетинг.

Денешната најава за Грујо на митингот во Аеродром: "Човекот кој ги крши сите закони на физиката, успевајќи денес да се појави на 3 места" :pos::pos:
еј и аеродром бил?
пош негде кај 5 и пол беше Гостивар

Слушам СДС добра забава организирале завчера :pos:

ЦЦЕЕЕ

CRmMNg045679-02.jpg

Абе ајде..шо збориш..

MdBecw069118-02.jpg

Види види..мее сакаа Бранко :)

1v9TvE330283-02.jpg

Ајмо....Раде

sIdk4j967194-02.jpg

Удррииии кумее

xUCI31870741-02.jpg

:pos2::pos2::pos2:

eeeeeee toa e toa lesno im e.....sto bi rekol nasiot narod "natovareni im se magarinjata"..vide te gi slikite i ke zabelezite koj od koj site partizanski deca i vnuci.....se nadevam na 1 juni ke im dojde krajot

еј и аеродром бил?
пош негде кај 5 и пол беше Гостивар
Епа зашто го најавија така:) Во Аеродром се појави околу 19.30, а баш од 19.30 почна митингот во Шутка и мислам дека после заминал и за таму, а вечерта беше кај Јанко во емисија:) Шала на страна, по жешково напор е да се моташ на 300 места без разлика на се. Плус од толку држење говори секаде ќе ти се засуши устата:)

Епа зашто го најавија така:) Во Аеродром се појави околу 19.30, а баш од 19.30 почна митингот во Шутка и мислам дека после заминал и за таму, а вечерта беше кај Јанко во емисија:) Шала на страна, по жешково напор е да се моташ на 300 места без разлика на се. Плус од толку држење говори секаде ќе ти се засуши устата:)

од лажење дека ни било убаво, дека сме живееле во розов свет во кој се било како бајка... ќе му треба и инфузија како за освежување, зашто тешко е овој народ да го лажеш, еднаш се изгорел, вториот пат дува и на ладно

Слушам СДС добра забава организирале завчера :pos:

ЦЦЕЕЕ

CRmMNg045679-02.jpg

Абе ајде..шо збориш..

MdBecw069118-02.jpg

Види види..мее сакаа Бранко :)

1v9TvE330283-02.jpg

Ајмо....Раде

sIdk4j967194-02.jpg

Удррииии кумее

xUCI31870741-02.jpg

:pos2::pos2::pos2:

Во секој случај на митингот си поминавме супер, беше прекрасно, многу натпреварувачки бевме сите настроени, толку многу народ не паметам од 2002ра наваму.... немаше место каде да се помине, изгледаше како сите да беа на митингот, а подоцна и забавата во process беше закон, среќа што овој пат полицијата не не претепа :) Шала на страна закон беше! дефинитивно победничка атмосфера!

видииии гиии бееее се топат златни тие :pipi: (hihihihi) за горните праам муабет не за тие доле што не ги рецкаат haha

wol_error.gif
Оваа слика е намалена. Кликнете тука за ја видите во оригиналната големина, која изнесува 650x487.
CRmMNg045679-02.jpg

Де бе, овие двајцава горе со врвките на секоја фотка се пикнале : )))

Кој лезет било, да се сликаш со лидерот, замисли онака кога му викале на тој со апаратот "ајде бе, сликај, сликај побрзо" : )))

Тест колку ме израдува со информацијата тоа чудо е. ај да се радуваме заедно..со сдс за подобро утре и нови победи. (и ѕирни ми линк доле)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom