Мистичен
Човек
Ако за тебе кампања за образование е без врска, тогаш стварно си без врска. Остани со осмо.многу пари трошат за реклами за без врска.
ко кампањата за образование шо беше образованието е сила...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако за тебе кампања за образование е без врска, тогаш стварно си без врска. Остани со осмо.многу пари трошат за реклами за без врска.
ко кампањата за образование шо беше образованието е сила...
и плус таа е нереална бидејќи е направена пред многу време, многу работи се изменија од тогаш....
Пушти на Телма, читај Шпиц, Утрински, Дневник, види и другите како ги рушат законите на физиката. И на хемијатаКога ќе размислам навистина ги крши сите закони на физиката, каде и да се свртам во градов негов плакат, која програма и да ја пуштам на ТВ негова реклама, која политичка емисија да ја загледам Грујо е гостин.
еј и аеродром бил?Денешната најава за Грујо на митингот во Аеродром: "Човекот кој ги крши сите закони на физиката, успевајќи денес да се појави на 3 места"
Кога ќе размислам навистина ги крши сите закони на физиката, каде и да се свртам во градов негов плакат, која програма и да ја пуштам на ТВ негова реклама, која политичка емисија да ја загледам Грујо е гостин.
Епа зашто го најавија такаеј и аеродром бил?
пош негде кај 5 и пол беше Гостивар
Епа зашто го најавија такаВо Аеродром се појави околу 19.30, а баш од 19.30 почна митингот во Шутка и мислам дека после заминал и за таму, а вечерта беше кај Јанко во емисија
Шала на страна, по жешково напор е да се моташ на 300 места без разлика на се. Плус од толку држење говори секаде ќе ти се засуши устата
![]()
Слушам СДС добра забава организирале завчера
ЦЦЕЕЕ
![]()
Абе ајде..шо збориш..
![]()
Види види..мее сакаа Бранко
![]()
Ајмо....Раде
![]()
Удррииии кумее
![]()