- Член од
- 12 мај 2008
- Мислења
- 1.495
- Поени од реакции
- 38
Епа ајде ке ве замолам кој може да ми најде Куран на Македонски на Интернет или евентуално ако има дома Македонско Издание на Куранот ке се договориме како да ми го позајми.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа ајде ке ве замолам кој може да ми најде Куран на Македонски на Интернет или евентуално ако има дома Македонско Издание на Куранот ке се договориме како да ми го позајми.
Вистина е ова?!neo_wmaster напиша:Epa fala. Inaku sum Pravoslaven ama sakam da go prifatam islamot pa sega ke vidam kako ke e koga ke go procitam Kur'an-ot.
...ќе станеш навистина „среќен“, а покрај другото, ќе правиш некого среќен ( тој што го толкува куранот, и др луѓе ), ќе станеш лесна цел за манипулација, ќе ти се ограничат мислите, за вистина ќе сметаш нешто што не е вистина..Redneck Rebel напиша:Се надевам брате дека ќе се оттргнеш од ужансното христијанство, ќе ја најдеш правата религија и ќе бидеш навистина среќен. Бог нека навлезе длабоко во тебе.
-Ќе се бориш во ирак и слично ( наводно за одбрана на америка, а всушност по потрага на нафта, ќе убиваш невини луѓе и други работи во интерес на некои луѓе )...ова беше доколку станеш католик...
Ај прочитај го делот кога викам БОГ НЕКА НАВЛЕЗЕ ДЛАБОКО ВО ТЕБЕ. Како ти звучиВистина е ова?!
Зошто така ќе направиш???
...ќе станеш навистина „среќен“, а покрај другото, ќе правиш некого среќен ( тој што го толкува куранот, и др луѓе ), ќе станеш лесна цел за манипулација, ќе ти се ограничат мислите, за вистина ќе сметаш нешто што не е вистина..
Затоа што е Албанец муслиман и сака да не "убеди" дека нашата религија е лоша, а тој самиот го "искусил" тоа :pos2:Сеуште неов мастер не ми кажа што го натерало да менува религии...
..а како треба да ми звучи?Ај прочитај го делот кога викам БОГ НЕКА НАВЛЕЗЕ ДЛАБОКО ВО ТЕБЕ. Како ти звучи![]()
Brat kako prvo ne sum albanec, a kako vtoro ne velam deka hristijanstvoto e losa religija tuku kazuvam deka ne mi e mestoto tamu kade sto site sto se pravat hristijani se golemi gresnici.Ај прочитај го делот кога викам БОГ НЕКА НАВЛЕЗЕ ДЛАБОКО ВО ТЕБЕ. Како ти звучи
Затоа што е Албанец муслиман и сака да не "убеди" дека нашата религија е лоша, а тој самиот го "искусил" тоа :pos2:
Ej brat sekoja ti cest za toa sto ti tekna, samo gledam deka go teras na seir i ne ti obrakam bas vnimanie.