Дали го поддржувате ставот на Груевски да не излезе на ТВ дуел?

• Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување

Dali go podrzuvate stavot na Gruevski da ne izlezi na duel?

• da

Гласови: 105 48,2%
  • ne

Гласови: 113 51,8%

• Вкупно гласачи
    218
Член од
14 февруари 2008
Мислења
31
Поени од реакции
0
Ne smee Grujo da izleze na Duel so Rada. Pa ona samo ke graka i laze, ne smee Premierot da spadne na nejzino nivo; pa ona do sega mu ja nudese suknjata, a e zenet covek. Ne e moralno:nenene:
доста со сукнјата гледај го вистинското знаценје на мислата ако ВАШ Грујо фраер и ако има доволно памет нека искоци на дуел и нека и доказе на радмила дека е он у право

bitushanec

Борец за човекови права
Член од
17 јануари 2006
Мислења
3.741
Поени од реакции
814
ајде бе сите знаеме дека радмила е подаобар политицар ! ама ке го јаде на избори доста каранје а ако не влеземе у еу ке не стегне гадна изолација и пак како и да е ке се предаваме
а вака ... нисто друго само народот ке трпи и пак нисто
A sto ne ne` vnese Rada vo EU, pa imase 4 godini vreme? Dobivme kandidatski statis zaedno so Hrvatska, Hrvatska dobi datum za pregovori, a na Rada-Bule im rekoa deka zemjata ne ja vodat kako sto treba i imaat pregolema korupcija i nemase pregovori za nas. Pa na sto licese ona Bacilo, delovi za ARM, korumpirano sudstvo napraveno od SDSM itn.

Nie sme vo gadna izolacija od koga dojde SDSM na vlast 1992 g. i se vovedoa vizite, poradi korupcijata i kriminalnite skandali na komunjarskata vlast pocnuvajki od septemvri 1992 g.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Vo sekoja moderna i demokratska zemja ima dueli na glavnite politicari pred izborite. Zatoa ne go podrzuvam stavot!

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
A sto ne ne` vnese Rada vo EU, pa imase 4 godini vreme? Dobivme kandidatski statis zaedno so Hrvatska, Hrvatska dobi datum za pregovori, a na Rada-Bule im rekoa deka zemjata ne ja vodat kako sto treba i imaat pregolema korupcija i nemase pregovori za nas. Pa na sto licese ona Bacilo, delovi za ARM, korumpirano sudstvo napraveno od SDSM itn.

Nie sme vo gadna izolacija od koga dojde SDSM na vlast 1992 g. i se vovedoa vizite, poradi korupcijata i kriminalnite skandali na komunjarskata vlast pocnuvajki od septemvri 1992 g.
Dali primetuvas kolku si paradokslaen vo samo tri reda.
So Rada dobivme kandidatski status, dojde DPMNE se si eba majkata, a HRVATSKA prodolzi.
Bitushe sho livage ima da znaes.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
aj знам дека иам само 15 год и дека местово уште не ми е во политика ама неможам да се воздржам а да не дам коментар.
Ова со партииве од ко сум родена го слушам истото па истото, секогаш пред избори ветуваат све,ќе инвестирале во ова,ќе инвестирале во она се дури не ги изгласаш за после на се шо рекле културно исто ко да не рекле. Исто така на вести на 25,05,08 гледав дека Груески не си излегува на јавен дуел пошо си се плашит од несакани прашања бидејќи во која и да било емисија да гостувал однапред му се дадени прашањата,па затоа несака да излезе на јавен дуел со Рада.
И тоа ти е Македонија во Транзиција за која сите политички партии пред избори ветуваат дека ќе ја направат една од најдемократските држави на светов

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Добивме кандидатски статус... врз основа на што???

-“Успешна“ територијална поделба!

Дебилно е што некој се дрзнува да си препишува успех за такво предавство.
Уште да го нарекува истото .. “кандидатски статус“.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Добивме кандидатски статус... врз основа на што???

-“Успешна“ територијална поделба!

Дебилно е што некој се дрзнува да си препишува успех за такво предавство.
Уште да го нарекува истото .. “кандидатски статус“.
Кандидатскиот статус или датумот за преговори се ништо доколку не се ограничени со временска истанца,итоа строго дефинирана со разумни рокови и без други условувања како име,презиме и други присилно непроменливи работи.:toe:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
I ? kje ima duel ili ne.
Ovoj so Robert ne mozese da izleze na kraj pa so Shekerinska kje izleguva na duel.
Bedno.
Do vcera mi bese seedno ,ama vekje denes sakam Dpmne da izgubi.

ogledalo

провинцијалец
Член од
12 мај 2008
Мислења
3.198
Поени од реакции
174
``Do vcera mi bese seedno ,ama vekje denes sakam Dpmne da izgubi.``
lazis )))) od sekogas sakas vmro dpmne da izgubi ))))

А

Ајсшутер

Гостин
I ? kje ima duel ili ne.
Ovoj so Robert ne mozese da izleze na kraj pa so Shekerinska kje izleguva na duel.
Bedno.
Do vcera mi bese seedno ,ama vekje denes sakam Dpmne da izgubi.
Хах до вчера му било сеедно,до вчера беше партиско сонце а сега сакаш да се извадиш туку така

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Кандидатскиот статус или датумот за преговори се ништо доколку не се ограничени со временска истанца,итоа строго дефинирана со разумни рокови и без други условувања како име,презиме и други присилно непроменливи работи.:toe:
Турција има веќе 51 година статус кандидат за член на ЕУ

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Искрено, нема потреба од трошење енергија на сосема непотребни работи како што би бил дуелот. И Рада и Ники доволно се истрошени од бладање по митинзи, само што Шеќерка е многу горда. Се повикува на некаков страф од фустани, прслуци што знам јас негледајќи дека Македонија е многу повеќе од борба за превласт меѓу двајца лидери.
Нормално било да се соочат големите пред избори? Тоа е формален циркус за народот, да се радува рајата. Мене ми е преку машки полоф орган од циркузи, не знам како некои уште не се заситени.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па на нас Европа и онака сеуште гледа само како “Циркузанти“ кој заостанале од тимот на ланскиот циркуз.:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom