mene omileni mi se cemata(goran samardziev),todor gecevski,riste stefanov,antic i vrbata
epa aj neka otvorat i omileni ne samo omilenКако што го прочитав јас насловот на темата е Омилен Македонски Кошаркар .. а не ти си напишол мене омилени ми се ... напиши само еден а не ти си напишол 5 ..
Што толку го форсирате бе? Метар и желба за растење е кај сакаш да игра во НБА??? Дај не заебавај.Омилен никој, али добар е е плејот од Мзт, Јане Петроски, жално што игра во нашава лига...
abe toa nema vrskaШто толку го форсирате бе? Метар и желба за растење е кај сакаш да игра во НБА??? Дај не заебавај.
Ajde ne zaebavajte mora da bidame iskreni ako svarno gledas kosarka i ja razbiras ke vidis deka pregi Jane gi napravi lom mu igraa da ne primi topka pod nivni kos zosto ako primi igra Pick i ednostavno e neodbranlivo..Jas sum iskren najveke go sakam Jane toj da ni dojde vo Strumica...Prekrasen e,eve pregi ne mozea da go zaprat...Што толку го форсирате бе? Метар и желба за растење е кај сакаш да игра во НБА??? Дај не заебавај.
Абе и инжинерче да е мало еМало, мало ама техничарче, си чул за тоа?
Со оглед на годините кои ги има и начинот на кој игра се за почит во секој случај.